loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Walentynki 2011

elle

elle: Jak zamierzacie spędzieć to "piękne" komercyjne święto zakochanych [;-)] ?

Przejmujecie się nim w ogóle? Dałyście się ponieść nagonce reklam, albo wolicie świętować przy boku ukochanego na dowolne okazje a nie te wymuszone kalendarzem?

Ja osobiście nie mam żadnych planów z moim facetem, nie wiem czy on coś szykuje czy nie, ja się tym nie stresuje. Najlepiej będę się czuła jak spędzimy wieczór po prostu razem, bo nie mamy zbyt wiele czasu dla siebie w przeciętnym, pracującym tygodniu...
03 luty, 2011 o 14:49 Odpowiedz

gladys
gladys: standardowo, czyli spodziewam się pierścionka z brylantem, bukietu róż i zaproszenia na kolację
03 luty, 2011 o 17:10 Odpowiedz
sofia74
sofia74: jak zwykle_ wino, chipsy tv,
03 luty, 2011 o 17:23 Odpowiedz
gerti
gerti: @gladys

Podobają mi się Twoje standardy, Gladys [:-D] .

A ja zaliczę tradycyjne kino ;)
04 luty, 2011 o 11:06 Odpowiedz
April
April: my jak zawsze wybierzemy się na kolację, bo tego dnia na pewno nie będę gotować. Nie robimy sobie wielkich prezentów - czekoladki w kształcie serca [:-)] staram się tylko aby nie były to czekoladki Milka czy inny badziew. Na tę okazję wybieram coś bardziej wyrafinowanego.
04 luty, 2011 o 11:15 Odpowiedz
malina
malina: jak mam dla męża czekoladki-serduszka i komplet nowej bielizny, w której mu się zaprezentuję wieczorem .... on też zwykle ma dla mnie jakąś niespodziankę - droższą lub tańszą - czaem jest to zaproszenie do kina czasem na kolację - w zależności od aktualnej sytuacji finansowej. Każdy pretekst jest dobry, żeby fajnie spędzić czas z drugą połówką.
08 luty, 2011 o 16:55 Odpowiedz
Kora8
Kora8: My nigdzie nie wychodzimy, tego dnia wszędzie będą tłumy a mnie to odstrasza. Wolimy poświętować w domu- wystarczy zrobić cos dobrego do zjedzenia, włączyć fajny film (niekoniecznie o miłości) i już. Nie jestem za kupowaniem wypasonych prezentów na walentynki, dla mnie to nie jest jakiś szczególny dzień.
09 luty, 2011 o 16:09 Odpowiedz
nyxa
nyxa: Dokładnie! Ja też nie mam parcia by akurat w tym dniu koniecznie pójść na walentynkową randkę, do kina czy restauracji. Szczerze to na samą myśl o miłosnym serduszkowym klimacie mnie mdli. Poza tym co za przyjemność spędzić romantyczny wieczór w tłumie? W tym roku robimy sobie "krwawe walentynki". Na nShow 3D, specjalnie z okazji walentynek będą emitowane thrillery - tak więc my przygotujemy sobie coś do chrupania i będziemy się "bać". :)
10 luty, 2011 o 09:31 Odpowiedz
christie24
christie24: mialam ochotę na walentykowy wyjazd do spa, ale teraz jakoś mi się nie chce ... zimno, szaro, ponuro.... chętnie zostanę w domu, chociaż może wybiorę się na klasyczny masaż tam gdzie zwykle
11 luty, 2011 o 12:39 Odpowiedz
kufala
kufala: Nie ukrywam, że trochę Wam zazdroszczę:) Wyjście do knajpki z ukochanym, spędzenie romantycznego wieczoru, ewentualnie jakiś mały, ale znaczący prezent. Fajnie, fajnie:) Ja z moim chłopakiem też raczej nie kombinowaliśmy za bardzo i zostawały po prostu bardzo miłe wyjścia. Raz wyjechaliśmy na cały weekend, ale akurat walentynki wypadały w sobotę chyba. Tegoroczne walentynki jednak spędzę inaczej:p Niestety rozstałam się kilka miesięcy temu z chłopakiem, od tego czasu jestem sama, mimo, że już jestem gotowa na związek. I pomyślałam, czemu nie miałabym spędzić "walentynek w sieci"?:) I tak dużo czasu spędzasz w internecie, to mogę i walentynki tak spędzić:p Dodatkowo pewnie wyślę "kartkę walentynkową" przez mydwoje, bo jest opcja darmowego wysłania takiej kartki do jednej osoby i jeśli odpowie, to przez 3 miesiące może za darmo ze sobą rozmawiać:) Już sobie bardzo fajnego faceta wypatrzyłam, on szuka miłości życia i ja, to może sie spotkamy właśnie dzięki Walentemu? Też może być fajnie:) Chociaż nie ukrywam, że jakbym miała teraz wybierać, to zwykłe wyjście na kolację z ukochanym wydaje mi się bardziej atrakcyjne:) Ale na bezrybiu i rak ryba:p

11 luty, 2011 o 13:45 Odpowiedz
sparrow
sparrow: a my obchodzimy walentynki w rocznicę naszego związku. Walentynki to anglosaskie święto, które celebruje przede wszystkim marketing, a nie uczucia .... czyli dzisiaj dla nas jest dzień jak co dzień
14 luty, 2011 o 12:00 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.