loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook
Strona główna » Forum » Zdrowie, Moda i Uroda » top na jedno ramie

top na jedno ramie

katarzyna23

katarzyna23: hej forumowiczki mam takie pytanie, otoz mam taki swój ulubiony top na jedno ramie i chciałam was zapytac czy pasuje taki top zakładac na obcisłą bluzke z długim rekawem czy to raczej nie bedzie ciekawie wygladac?
02 wrzesień, 2010 o 17:17 Odpowiedz

Stasia
Stasia: Zależy jaki ten top. Gładki czy z falbankami albo nadrukiem? Zależy też od kolorów jakie połączysz. Ja osobiście raczej bym takiego zestawu nie włożyła, tzn topu na bluzkę z długim rękawem, ale to dlatego, że ja nie lubię obcisłych bluzek ;) a raczej luźne.
02 wrzesień, 2010 o 17:24 Odpowiedz
katarzyna23
katarzyna23: Top jest koloru granatowego, gładki, ozdobiony jedynie małą kokardką w tym samym kolorze. Bluzka ma kolor jasnoniebieski.

03 wrzesień, 2010 o 19:03 Odpowiedz
gladys
gladys: Według taki zestaw brzmi fajnie. Moda na cebulkę, kiedy to zestawiamy ubrania letnie w wersji cieplejszej odmładza. W Polsce takie wartstwowe ubieranie się nie jest aż tak bardzo modne, chyba tylko u młodych ludzi.
06 wrzesień, 2010 o 16:23 Odpowiedz
gerti
gerti: W sumie ładnemu we wszystkim ładnie, jeśli więc masz zgrabną figurę to taki zestaw nie ujmie ci na wyglądzie :). Zresztą jeśli sama dobrze się czujesz w takim zestawie to czemu się wahać i nie założyć?
08 wrzesień, 2010 o 13:04 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.