sofia74: Nivea Q10. jestem po 30 stce, mam już pierwsze zmarszczki.Lubię Nivea Q10, moja skóra jest w lepszym stanie, jest gładsza,
czy usuwa zmarszczki? po stosowaniu kremu pod oczy widzę dużą różnicę, a na twarzy nie mam nowych. Kosmetyk trzeba stosować regularnie przez dłuższy czas zanim będą efekty. Na pewno kupię następne opakowaie.
30 styczeń, 2009 o 11:20 Odpowiedz
Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy
malina: Skuteczny krem przeciwzmarszczkowy. Znacie jakiś skuteczny krem przeciwzmarszczkowy? Ewentualnie jakiś który zmarszczki usuwa? (jeśli to w ogóle możliwe. Mam 34 lata, długo używałam polskich kremów Soraya z kolagenem i elastyną, jakiś czas temu skusiłam się na Loreal Boswelox, ale wiem że to tylko na zmarszczki mimiczne.Jakie są Wasze doświadczenia?
29 styczeń, 2009 o 10:57 Odpowiedz
christie24: La Roche Posay. polecam krem z apteki od La Roche Posay Active C XL, jest to krem z witaminą C,posiada filtr 12, używam go też latem, ale w mieście, na plażę szosuje filtr 50 z tej samej firmy zawiera wodę termalną, do kompletu kupiłam też krem pod oczy i jeste zadowolona
cena około 20-25 euro (rzadko kuppuję go w Polsce)
02 luty, 2009 o 11:09 Odpowiedz
cena około 20-25 euro (rzadko kuppuję go w Polsce)
02 luty, 2009 o 11:09 Odpowiedz

Anonim: Soraya. je lubię polskie kremy od lat jestem wierna kremom z Soraya, Liftingujący albo Soraya Special Care kuracja rozświetlająca, przy regularnym stosowaniu twarz promienieje
02 luty, 2009 o 11:12 Odpowiedz
02 luty, 2009 o 11:12 Odpowiedz

Anonim: Baby Girl. jakieć opinie na temat nowego Vichy z retinolem i kwasem hialuronowym? mnie się jeszcze nie udało zdobyć próbki, połączenie składników jest obiecujące.
27 marzec, 2009 o 19:53 Odpowiedz
27 marzec, 2009 o 19:53 Odpowiedz

Anonim: taki nie istnieje. ja tam nie wierzę że krem może pomóc w walce z zmarszczkami. to wszystko marketing i naciąganie większiość kremów nie różni się od zwykłaego kremu nivea, te droższe może coś tam mają, witaminę C np, ale stężenie tych odżywczych składników jet tak niewielkie, że trudno żeby miały na skórę jakiś efekt.
01 kwiecień, 2009 o 09:21 Odpowiedz
01 kwiecień, 2009 o 09:21 Odpowiedz

Anonim: Kika. SPOSOB MOJEJ BABCI: NAWILżAć, unikać słożca, nie palić, dużo spać. Za jej czasów dostępny był krem Nivea, który skrzętnie wklepywała.Hodował też aloes i robiła z tego tonik,którym smarowała skórę. Miała piękną skórę. Jasne , nie bez zmarszczek, ale miała zdrowy odcień (bez podkładu!!!:) ), była gęsta i jędrna.
02 kwiecień, 2009 o 10:25 Odpowiedz
02 kwiecień, 2009 o 10:25 Odpowiedz