loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Miłość, Związki i Seks » Problem z podejściem faceta do siłowni

Problem z podejściem faceta do siłowni

reminna

reminna: Od pewnego czasu mój małżonek zaczął prowadzić aktywny tryb życia. Zdrowa dieta siłownia itd. Wszystko byłoby fajnie, ponieważ zawsze popierałam zdrowy styl życia, lecz zauważyłam, że mój luby zakupił niedawno trochę odżywek kulturystycznych. Stwierdził, że musi wspomóc organizm aby ten mógł wytrzymywać na siłowni znacznie więcej. Co za tym idzie przyjrzałam się lepiej tym odżywkom. Stało się tak dlatego, że wizja męża karka nie jest dla mnie nie zbyt przyjemna. Okazało się, że środek, który zakupił nazywa się Metadrol i mimo iż cieszy się dobrymi opiniami chciałabym wiedzieć czy wasi mężowie lub partnerzy też korzystają z tego typu środków itd. ? No i przede wszystkim czym mam powody aby się martwić o jego zdrowie ?
29 wrzesień, 2011 o 14:27 Odpowiedz

Szara Myszka
Szara Myszka: Gdyby mój zaczął używać odżywek, to bym się martwiła. W to łatwo można się wkręcić i zacząć brać coś gorszego. Może powiedz mu, że podoba Ci się w obecnej wersji, a mięśniaki nie są w Twoim typie?
30 wrzesień, 2011 o 16:14 Odpowiedz
nilvera
nilvera: Kiedy mój brat zaczął brać odżywki, też zaczęłam się martwić, ale okazało się, że w ogóle niepotrzebnie. Jeśli Twój mąż ćwiczy regularnie i przestrzega zasad stosowania tego metadrolu, to na pewno nie musisz się martwić o efekty, jeśli ma trochę oleju w głowie i bawi się w sport rozsądnie, to wszystko będzie ok ;]
01 październik, 2011 o 22:22 Odpowiedz
limerra
limerra: Trzeba podchodzić do takich spraw na luzie, tak się składa, że mój znajomy ostatnio mówił mi o Metadrolu i efektach jego stosowania. Sama poczytałam trochę o tym temacie tak z czystej ciekawości. Co więcej po tym jak on wygląda stwierdzam, że ten wspomagacz jest skuteczny, a jeśli chodzi o efekty uboczne to mówił mi, że nie zauważył żadnych, więc chyba nie masz reminna powodów do obaw :]
06 październik, 2011 o 11:08 Odpowiedz
Hera
Hera: Mój chrześniak to bierze, bardzo chwali ten metadrol, cóż skoro przynosi efekty, to czemu nie zaufać ?
10 październik, 2011 o 13:29 Odpowiedz
Bagala
Bagala: Skoro jest dobra ta odżywka i przynosi efekty to czemu nie ? Nie znam się na temacie metadrolu, lecz znam wiele osób, które tego typu wspomagacza biorą z całkiem przyzwoitymi wynikami, więc chyba warto.
11 październik, 2011 o 11:21 Odpowiedz
Hera
Hera: Tak apropo to trafiłam gdzieś na forum jakiś temat o metadrolu, bardzo chwalili, jednak ja sama nie brałam:P:P i chyba nie potrzebuje :P
12 październik, 2011 o 14:09 Odpowiedz
reminna
reminna: No z waszych opinii wynika, że nie mam się co martwić o ten metadrol, lecz zapytam jeszcze, czy słyszałyście coś o efektach ubocznych ?
17 październik, 2011 o 13:14 Odpowiedz
tarra
tarra: @reminna - wszystko ma jakieś efekty uboczne, jednak mimo iż się na tym nie znam to jeśli chodzi o metadrol z opinii jakie ludzie zamieszczają na forach można wysnuć iż nie powinno być z tym problemu :]
20 październik, 2011 o 14:05 Odpowiedz
orrfana
orrfana: Nie znam się na tym w ogóle, lecz skoro na forach piszą o Matadrol-u pozytywnie to chyba nie ma się czym martwić.
26 październik, 2011 o 12:00 Odpowiedz
reminna
reminna: No dziewuszki uspokoiłyście mnie nieco. W sumie to nawet dobrze, że facet dba o siebie o ile robi to z głową. Powiem wam szczerze, że jak mój luby zaczął łykać metadrol i ćwiczyć to z dnia na dzień widać dobre efekty... Kurczę szkoda, że dla kobiet nie ma takich dobrych suplementów :P
27 październik, 2011 o 13:00 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.