loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook
Strona główna » Forum » Inne » Oryginalne dekoracje domu?? Gdzie kupić

Oryginalne dekoracje domu?? Gdzie kupić

kasia_29

kasia_29: Oryginalne dekoracje domu?? Gdzie kupić. Witam,

Jestem własnie w trakcie upiększania swojego lokum. Poszukuje sklepów w których można kupić coś w naprawdę oryginalnym stylu. Jak na razie znalazłam tylko jeden sklep w sieci z takim asortymentem ( www.fnak.pl ) . JEżeli ktoś zna jakieś inne to poproszę o namiary.
Pozdrawiam
03 sierpień, 2009 o 20:43 Odpowiedz

agnezz78
agnezz78: artystyczne kowalstwo. jeszcze istnieją rzemieślnicy w małych miejscowościach, zwykle trafia się na nich przez przypadek i raczej nie znajdzie się ich na internecie. Można zamówić u nich coś naprwdę oryginalnego, co będzie tylko w jednym ezemplarzu. Stolik do kawy (metal plus szkło), witryna, wieszak do przedpokoju. Wygląda lekko i według mnie ponadczasowo.
Na razie planuje moje-M tylko w głowie, bo dopiero przymierzam się do kupna większego mieszkania, więc jestem na etapie poszukiwań i inspiracji.
Polecam Elle Decoration i Vogue Decoration. Jasne są tam propozycje dla bogatych, ale zawsze można tam podpatrzeć coś, co da się "przełożyć" na polskie realia.
04 sierpień, 2009 o 12:20 Odpowiedz
josai
josai: . Polecam sklep internetowy www.calvado.pl, znajdziesz tam ciekawe świeczniki, drewniane wazony, ceramiczne wazony, dekoracje kwiatowe, pudełka szkatułki, poszewki dekoracyjne, ramki na zdjęcia i dekoracje świąteczne.
Jeżeli cenisz niebanalne rozwiazania, niepowterzalne pomysły i chcesz osiągnąć swój własny klimat, odwiedź stronę internetową www.dekora.pl. Znajdziesz tam przedmioty ze szkła i ceramiki, cuda z metalu, ciekawe wieszaki, oryginalne lustra i lusterka, jak również interesujące lampy. Myślę, że znajdziesz coś dla siebie.
04 sierpień, 2009 o 19:17 Odpowiedz
April
April: Ikea. dla wielu Ikea to nic oryginalnego, masowa produkcja, ale w pobliżu mojego miasta nie ma ma Ikei, więc jak coś kupię, to jest oryginalne, bo nikt z moich zajomych tam nie kupuje.
lubię pościel z Ikei, dodatki dekoracyjne, waziony i misy dekoracyjne ze zwykłego szkła.
Ikea jet praktyczna i prosta.
Lubię aranżację wnętrz robionych na użytek Ikei, zawsze podsunie mi to jakiś pomysł.
10 sierpień, 2009 o 09:28 Odpowiedz
malina
malina: Cztery kąty. "Cztery kąty" kupuję to czasopismo od lat...

Podsunąeło mi wiele pomysłów jak urządzić najpierw nasze małe mieszkanko, a potem nasz wymarzony dom
Znajduję tu informacje o njnowszych trendach w dekoracji wnętrz, modnych kolorach , dodatkach, adresy sklepów z meblammi, dodatkami, farbami, porady architekta, ale najbardziej lubię metamorfozy wnętrz i reportaże z domów znanych ludzi albo całkiem nieznanych, ale takich, którzy mieszkają w ciekawych wnętrzach.
Czasami wchodzę na ich internetową stronę, jestem tam link na fnak.pl, ale moim zdaniem dostępny tam towar jest dość drogi, choć faktycznie dość oryginalny, ale powiedziałabym , że większość modeli pasuje do miejskiego mieszkania singielki niż do rodzinnego domu
11 sierpień, 2009 o 10:12 Odpowiedz
Anonim: IDEALNA PANI DOMU-IDEALNY DOM. Betterware dziś ma już 81 lat tradycjii na rynku światowym!

W Polsce Betterware działa od stycznia 2007 roku a już w tej chwili jest ponad 18 000 przedstawicieli. Z jednej strony widać duże zainteresowanie firmą i produktami a z drugiej strony można dostrzec olbrzymi potencjał ....Wykorzystaj tą szansę ! Dzisiaj ludzie coraz częściej korzystają z takiej formy zakupów..możesz nie tylko oszczędzać kupując dla siebie ale z Betterware możesz zmienić swoją sytuację finansową -polecając produkty znajomym lub budując swoją grupę przedstawicieli.

Firmę założyli w 1928 roku w Londynie dwaj przyjaciele: Albert Clark i Edward Willis.

Szybko okazało się, że bezpośrednia sprzedaż środków czystości i rzeczy potrzebnych w każdym domu to prawdziwy hit.
Biznes rozwijał się tak dobrze, że na początku lat 30. Otworzono fabrykę w Romford.

Światowa kariera Betterware zaczeła się w latach 60.

Pomysłowe produkty firmy i innowacyjne rozwązania zdobyły wiele nagród i wyróżnień.
Na początku lat 90. Betterware znalazło się na liście 500 najlepszych firm według Financial Times.
Rozwinęła się sieć oddziałów we Francji, Hiszpanii, Niemczech i Australii. Ekspansja zagraniczna zaowocowała też rozbudową oferty, wprowadzeniem nowych katalogów, większą liczbą produktów.
Betterware to pomysły dla każdego domu. To świetne rozwiązania w naszych codziennych obowiązkach: gotowaniu, sprzątaniu,praniu, prasowaniu czy przechowywaniu.

Firma również dba o środowisko.

Aby nie szkodzić przyrodzie stosuje:
- proste opakowania,
- plastikowe butelki do ponownego przetworzenia
- papier z surowców odnawialnych

Wszystkie produkty przeznaczone do kontaktu z żywnością posiadaja odpowiednie atesty.

W Betterware możesz kupować na własne potrzeby taniej, możesz zarabiać polecając produkty znajomym ale również możesz stworzyć swój własny biznes

..bez ryzyka, doświadczenia i wielkich inwestycji!!!.

Wystarczy skorzystać z bardzo atrakcyjnego planu marketingowego. Plan marketingowy Betterware daje mozliwość każdej osobie...
Tu nie trzeba długo czekać by zobaczyć efekty swojej pracy..by zobaczyć pieniądze we własnym portfelu..
Współpraca z Betterware naprawdę może zmienić Twoj stan konta, styl życia..
spełnić Twoje marzenia...

www.aga-betterware.com
02 wrzesień, 2009 o 08:51 Odpowiedz
Anonim: Może namaluj coś ciekawego na ścianach. Ostatnio modne są wzory na ścianach. Motywy roślinne, abstrakcyjne i różne zawijasy i esy floresy. Proponuję np. www.szabloneria.pl
22 wrzesień, 2009 o 13:38 Odpowiedz
semnia
semnia: . To proponuje na oryginalną dekorację taką kosiarkę! :) - http://pl.engadget.com/2009/06/12/husqvarna-panthera-leo-kosiarka-lepsza-niz-scigacz/
24 wrzesień, 2009 o 17:14 Odpowiedz
malinka
malinka: . Nom mi też się podobają esy floresy na ścianach:) ja zaproponuję Ci piękną, ekskluzywną pościel do sypialni. Zależy jaki masz kolor ścian. Mi osobiście podoba się np. ta http://www.sklep.gianniferrara.pl/pokaz_zdjecie.php?id_prod=129&rozmiar=true&img=1 Fajnie ożywiłaby sypialnie a do tego czuć się można jak kólowa w takiej pościeli:)
28 wrzesień, 2009 o 01:38 Odpowiedz
Anonim: Izka982. jest takie fajny sklep internetowy, który zajmuje się sprzedażą naprawdę ciekawych rzeczy do dekoracji ścian. tu masz linka www.szabloneria.pl
05 listopad, 2009 o 14:28 Odpowiedz
no_lilia
no_lilia: szablony i naklejki:). Ja Ci mogę doradzić coś w sprawie domowych dekoracji w stylu szablonów dekoracyjnych czy naklejek wielkoformatowych. Sama o istnieniu takich naklejek jeszcze do niedawna nic nie wiedziałam. Natrafiłam na dekoracje tego typu w internecie na stronie sklepu decorations.pl. Sklep mi do tej pory nieznany, a oferuje naprawdę szeroki zakres różnorodnych 'upiększaczy' wnętrz. Mi na przykład przypadła do gustu ta naklejka: http://www.decorations.pl/Naklejka_wielkoformatowa_HOST_013-233.html.
:)
13 listopad, 2009 o 15:58 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.