April: "Narzeczony mimo woli" Sandra Bullock. widziałam jakiś czas temu, ale film miał premierą latem tego roku, więc traktuję go jako nowość.
Bardzo przyjemna historia, komedia romantyczna ze zjawiskowo wyglądającą Sandrą Bullock. Partnerujący jej Ryan Reynolds to obecny mąż Scarlett Johansson.
Nawet mój chłopak się dobrze bawił.
23 listopad, 2009 o 14:11 Odpowiedz
Nowości filmowe które polecacie

neeuq: Nowości filmowe które polecacie. Nowości filmowe które polecacie - czyli co nowego i ciekawego zarejestrowały wasze piękne oczy na srebrnym ekranie ?
23 listopad, 2009 o 13:21 Odpowiedz

neeuq: Nowości filmowe które polecacie. A co powiecie o filme "Nigdy nie mów nigdy" z Anna Derreszowską, Olszówką, Więckiewiczem i Wieczorkowskim ? http://www.dailymotion.pl/video/xb2010_nigdy-nie-mow-nigdy_shortfilms dużo sie o nim naczytałam i jestem ciekawa waszego zdania. :)
23 listopad, 2009 o 17:00 Odpowiedz
23 listopad, 2009 o 17:00 Odpowiedz
agnezz78: chętnie obejrzę. chętnie obejrzę "Nigdy nie mów nigdy", zapoiwada się na przyjemny filmik.
Widziałm Anię Dereszowską u Kuby, był dla niej nadzwyczajnie miły. Gdy powiedział, że film jak do tej pory nie miał dobrych recenzji, odpowiedziała, że jest to film do oglądania, rozrywkowy i że takie filmy też są potrzebne.
Ja tam lubię takie historie, piękni ludzie, żadnych drastycznych scen , skomplikowanych dramatów czy historyczno-politycznego tła.
Nie odstraszą mnie nawet złe recenzje.
24 listopad, 2009 o 10:42 Odpowiedz
Widziałm Anię Dereszowską u Kuby, był dla niej nadzwyczajnie miły. Gdy powiedział, że film jak do tej pory nie miał dobrych recenzji, odpowiedziała, że jest to film do oglądania, rozrywkowy i że takie filmy też są potrzebne.
Ja tam lubię takie historie, piękni ludzie, żadnych drastycznych scen , skomplikowanych dramatów czy historyczno-politycznego tła.
Nie odstraszą mnie nawet złe recenzje.
24 listopad, 2009 o 10:42 Odpowiedz
christie24: Nigdy nie mów nigdy - słaby. bardzo średni film, jak dla mnie o niczym, wyzwolona kobieta sukcesu nagle się zakochuje?
niezbyt oryginalna fabuła.
Ania Dereszowska nie zagrała tu jakiejś wybitnej roli.
Ten film możecie sobie darować.
26 listopad, 2009 o 14:36 Odpowiedz
niezbyt oryginalna fabuła.
Ania Dereszowska nie zagrała tu jakiejś wybitnej roli.
Ten film możecie sobie darować.
26 listopad, 2009 o 14:36 Odpowiedz

buonasera30: Nigdy w zyciu. Nigdy nie mow nigdy i mnie sie podobal ten film, taki lekki na zimowy wieczor. Ogladalam go z kubkiem herbaty w reku i oczywiscie pod kolderka
13 styczeń, 2010 o 10:00 Odpowiedz
13 styczeń, 2010 o 10:00 Odpowiedz