loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook
Strona główna » Forum » Inne » Nowości filmowe które polecacie

Nowości filmowe które polecacie

neeuq

neeuq: Nowości filmowe które polecacie. Nowości filmowe które polecacie - czyli co nowego i ciekawego zarejestrowały wasze piękne oczy na srebrnym ekranie ?
23 listopad, 2009 o 13:21 Odpowiedz

April
April: "Narzeczony mimo woli" Sandra Bullock. widziałam jakiś czas temu, ale film miał premierą latem tego roku, więc traktuję go jako nowość.
Bardzo przyjemna historia, komedia romantyczna ze zjawiskowo wyglądającą Sandrą Bullock. Partnerujący jej Ryan Reynolds to obecny mąż Scarlett Johansson.
Nawet mój chłopak się dobrze bawił.
23 listopad, 2009 o 14:11 Odpowiedz
neeuq
neeuq: Nowości filmowe które polecacie. A co powiecie o filme "Nigdy nie mów nigdy" z Anna Derreszowską, Olszówką, Więckiewiczem i Wieczorkowskim ? http://www.dailymotion.pl/video/xb2010_nigdy-nie-mow-nigdy_shortfilms dużo sie o nim naczytałam i jestem ciekawa waszego zdania. :)
23 listopad, 2009 o 17:00 Odpowiedz
agnezz78
agnezz78: chętnie obejrzę. chętnie obejrzę "Nigdy nie mów nigdy", zapoiwada się na przyjemny filmik.
Widziałm Anię Dereszowską u Kuby, był dla niej nadzwyczajnie miły. Gdy powiedział, że film jak do tej pory nie miał dobrych recenzji, odpowiedziała, że jest to film do oglądania, rozrywkowy i że takie filmy też są potrzebne.
Ja tam lubię takie historie, piękni ludzie, żadnych drastycznych scen , skomplikowanych dramatów czy historyczno-politycznego tła.
Nie odstraszą mnie nawet złe recenzje.
24 listopad, 2009 o 10:42 Odpowiedz
christie24
christie24: Nigdy nie mów nigdy - słaby. bardzo średni film, jak dla mnie o niczym, wyzwolona kobieta sukcesu nagle się zakochuje?
niezbyt oryginalna fabuła.
Ania Dereszowska nie zagrała tu jakiejś wybitnej roli.
Ten film możecie sobie darować.
26 listopad, 2009 o 14:36 Odpowiedz
maga28
maga28: fajny film. polecam komedie "Poznaj moich Spartan ",super film,:Gang dzikich Wieprzy" , "I uderzył grom","Valkiria"
26 listopad, 2009 o 22:27 Odpowiedz
malina
malina: "Nigdy nie mów nigdy". "Nigdy nie mów nigdy" z Anią Dereszowską i Janem Wieczorkowskim - mnie się bardzo podobało. Lubię lajtowe filmy, które się przyjemnie ogląda. I taki właśnie jest ten film.
Dereszowska i Wieczorkowski - piękna para.
17 grudzień, 2009 o 11:46 Odpowiedz
lavinia
lavinia: mnie też się podobało!!!. Nigdy nie mów nigdy - mnie się podobało!
fajny filmik.
Ja w ogóle jestem trochę bezkrytyczna jeśli chodzi o polskie kino. Hołduję zasadzie: dobre bo polskie, dlatego trzeba zobaczyć, i to w kinie!!
18 grudzień, 2009 o 14:31 Odpowiedz
buonasera30
buonasera30: Nigdy w zyciu. Nigdy nie mow nigdy i mnie sie podobal ten film, taki lekki na zimowy wieczor. Ogladalam go z kubkiem herbaty w reku i oczywiscie pod kolderka
13 styczeń, 2010 o 10:00 Odpowiedz
April
April: "Wszystko, co kocham"?. Czy ktoś już widział ten film? Warto zobaczyć?

Kusi mnie, bo gra tam Andrzej Chyra, a to chyba jest jakaś gwarancja, że nie będzie to gniot?
22 styczeń, 2010 o 12:22 Odpowiedz
piliana
piliana: wszystko co kocham?. Też jeszcze nie byłam na tym, ale trochę mnie to kusi, prawdę powiedziawszy. Dajcie znać, jak już któraś na to pójdzie, ok? Możliwe, że w ten weekend skoczę do kina, ale muszę znaleźć chętną osobę, z kim mogłabym pójść:p
22 styczeń, 2010 o 16:28 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.