loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Zdrowie, Moda i Uroda » Nietrafione prezenty swiateczne :-)

Nietrafione prezenty swiateczne :-)

Andzi

Andzi: Pewnie kazda z nas dostala kosmetyki pod choinke :-) Jstescie zadowolone? A moze jakies totalne wpadki? Kosmetyk ktorego wyjatkowo nie lubicie albo zupelnie nie do waszej skory?
27 grudzień, 2011 o 14:15 Odpowiedz

Camelia
Camelia: U mnie w tym roku obyło sie bez kosmetyków, czyli ryzyko wpadki spadlo do 0 ;) Ja sama mojej mamie kupiłam krem i perfumy, które wiem, że chciała, więc też bez problemu. Za to moja ciocia dostała 2 buteleczki tych samych perfum (i tej samej pojemności) - jedną od syna, drugą od swojego partnera ;) Nie zgadali się, chłopaki... :P Może to nie niewypał, ale teraz będzie musiała dłuuugo tych samych perfum używać ;)
27 grudzień, 2011 o 16:55 Odpowiedz
Camelia
Camelia: Ja dostaję zazwyczaj uniwersalne kosmetyki, albo do cery wrażliwej, więc się sprawdzają na szczęście ;)
27 grudzień, 2011 o 16:57 Odpowiedz
nyxa
nyxa: U mnie też najczęściej kosmetyki, na szczęście w tym roku jest mniej.
27 grudzień, 2011 o 20:41 Odpowiedz
Lady Godiva
Lady Godiva: Biżuteria... Uwielbiam biżuterię, ale mój Kochany niebardzo trafia w mój gust.
Od niego dostałam złote kolczyki i zawieszkę -bursztynowe serduszka -no proszę Was, ile ja mam lat według niego?...
Od jego siostry lekko cygańskie kolczyki z tally wejl...
Od brata srebrną zawieszkę -nawet ładna, ale do niczego mi nie pasuje ;(

A jeszcze zestaw żeli pod przynic - a jestem maniaczka avonu i mam tego zapasy na rok...
10 styczeń, 2012 o 12:36 Odpowiedz
gerti
gerti: Ja też w tym roku dostałam dwa zestawy w stylu "woda toaletowa + dezodorant" z czego jeden niestety zupełnie nie przypadł mi do gustu, więc chyba posłuży za odświeżacz do powietrza [:-D] a drugi całkiem w porządku, tyle, że ja mam jeszcze całą masę innych wód do wykończenia i chyba wolałabym jakąkolwiek książkę, na przykład z fajnymi przepisami niż kolejne kosmetyki...następnym razem ogłoszę za wczasu, że ksiązki są mile widziane ;)

A z biżuterią jakoś nie narzekam, moja ciocia na przykład zawsze podaruje mi coś ładnego w kolorach które lubię, nie jestem bardzo wybredna w tej dziedzinie prezentów [;-)]
10 styczeń, 2012 o 13:22 Odpowiedz
Agaa
Agaa: ja nie lubię avonu, a dostałam ich lakier; chętnie się wymienię ;)
20 styczeń, 2012 o 14:00 Odpowiedz
Moshin
Moshin: Hehehe, ale problem, kobitki ;) Dobrze, że możecie się wymieniać ;) A jak nie podoba Wam się jakis prezent, do dajcie go komuś innemu - także w prezencie ;)
26 styczeń, 2012 o 11:13 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.