loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Muminki

naranja.d

naranja.d: Podobno ma być ekranizacja Muminków. Wiecie coś o tym?
22 styczeń, 2012 o 21:12 Odpowiedz

Moshin
Moshin: Ja nie słyszałem, ale czekam z niecierpliwością - chętnie się przejde do kina, tym bardziej, że z sieci pewnie już nie będzie można ściągnąć ;)
26 styczeń, 2012 o 11:12 Odpowiedz
hanuś
hanuś: Czytałam na innym forum, robią szum wokół tematu więc pewnie za miesiąc dwa będzie. Lubię muminki.
26 styczeń, 2012 o 17:54 Odpowiedz
naranja.d
naranja.d: Ja nie ściągam. ewentualnie oglądam w necie, ale piraty to zdarzyło mi się parę razy, bo raz, że beznadziejna jakość, a dwa, że najczęściej ta przerwa w środku jest :/
28 styczeń, 2012 o 23:44 Odpowiedz
diva_klubowa
diva_klubowa: Czytałam,ze "Muminki w pogoni za kometą" wchodzą do kin pod koniec lutego. Czyli już za około miesiąc :) Szczerze mówiąc cieszę się jak dziecko :D To moja ukochana bajka z dziecinstwa, znam wszystkie ksiazeczki :)

Kogo lubicie najbardziej z tej bajki?
29 styczeń, 2012 o 21:12 Odpowiedz
naranja.d
naranja.d: No to super wiadomość :D. JA najbardziej lubię Migotkę i Małą Mi
29 styczeń, 2012 o 21:40 Odpowiedz
wikaG
wikaG: Najlepszy był Włóczykij :) Był taki mądry i wyluzowany.... Niektórym przydaloby sie odrobine jego filozofii w praktyce. Film z przyjemnoscia zobacze :)
03 luty, 2012 o 13:03 Odpowiedz
naranja.d
naranja.d: Znalazłam trailer. Fajne te Muminki :) takie kolorowe :).

http://www.youtube.com/watch?v=6DxP9divQ4c
05 luty, 2012 o 18:13 Odpowiedz
Lady Godiva
Lady Godiva: Włóczykij jest taki romantyczny...

Trailer przyznam niebanalny jak na bajkę -dla mnie super :D
Jestem ciekawa jak przyjmie go moja córa, bo chętnie bym się wybrała. Własnie jak byliśmy w kinie na Idach marcowych widziałam maskotki w kinie, śłodziuchne ;p
17 luty, 2012 o 14:48 Odpowiedz
naranja.d
naranja.d: A to można te maskotki w kinie kupić?
19 luty, 2012 o 21:55 Odpowiedz
Lady Godiva
Lady Godiva: Niestety nie wyglądało na to... Po prostu kinowa wystawka :( A szkoda...
20 luty, 2012 o 09:58 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.