gerti: Ciężko wczuć się w to czy każdemu facetowi aż tak przeszkadza łysienie, ale z pewnością wielu się z tego powodu nie cieszy.
Jeśli nie uda Ci się go przekonać, że wcale nie stracił na wyglądzie, ani nie będzie chciał sobie psuć wątroby różnymi preparatami to niech odwiedzi dobrego fryzjera, który powinien mu doradzić takie uczesanie/cięcie, które odwróci uwagę od łysiny, bądź ją zamaskuje ( nie nie chodzi mi o tupecik, ani zaczeski ;) )
04 sierpień, 2011 o 16:54 Odpowiedz
Mój mężczyzna łysieje :/
orrfana: No właśnie, niby problem dotyka większości facetów ale niedawno rozmawiałam na ten temat z moim bratem, którego ten problem dotknął i byłam w szoku. Otóż problem polega na tym, iż on jest straszliwie smutny z tego powodu, a słyszałam, że może w niektórych przypadkach grozić depresja, a chciałabym mu jakoś pomóc w tym temacie... Powiedzcie mi, czy lepiej uświadomić mu, że łysy facet wcale nie traci na atrakcyjności czy może poszukać w necie jakiś sposobów na wypadające włosy nie wiem jakiś Follixin albo coś ? Co myślicie ?
04 sierpień, 2011 o 14:44 Odpowiedz
reminna: Co do fryzjera to wszystko zależy od tego w jaki sposób łysieje, bo nie ukrywajmy faceci, którzy posiadają na czubku głowy 15 włosów na krzyż zaczeszą je na łysinkę to będą wyglądać komicznie:P Jednak pomysł przy delikatnej łysinie uważam za całkiem sensowny. Generalnie jeśli chce mieć włosy i to swoje to mój małżonek też z follixinu korzystał i po kuracji poprawa nastąpiła i to duża, a nie ukrywam, że poprawiło mu to humor. Osobiście łysych facetów uważam za seksownych, więc nie widziałabym problemu w tym aby mój facet był łysy, lecz to już jest jego wybór, najważniejsze, żeby dobrze czuł się sam ze sobą :]
05 sierpień, 2011 o 13:15 Odpowiedz
05 sierpień, 2011 o 13:15 Odpowiedz
Hera: No generalnie to zawsze się mówi, że to my jesteśmy płcią słabszą, a tu masz Ci babo placek i jak facetowi włoski zaczynają wypadać to potem się smutny robi i nie można się z nim dogadać, nie mówiąc już o spadku libido:P Mój mąż miał ten problem ale było to wynikiem dosyć ciężkiej choroby z jaką się borykał. Lekarz polecił mu ten Follixin i po 3 tygodniach włosy zaczęły odrastać. Dziś jest już dobrze i co prawda specjalistką w tej dziedzinie nie jestem ale jemu pomógł. Może orffana Twojemu bratu też pomoże. Tylko niech pamięta, żeby pogadać o tym z lekarzem :]
08 sierpień, 2011 o 13:12 Odpowiedz
08 sierpień, 2011 o 13:12 Odpowiedz

kamila1980: Mój mężczyzna bardzo młodo dorobił się łysiny i jakoś to zaakceptował, choć nie powiem marzą mu się długie włosy i zawsze jak idzie jakiś gość z fajnymi włoskami to zachwyca sie
08 sierpień, 2011 o 20:08 Odpowiedz
08 sierpień, 2011 o 20:08 Odpowiedz
gladys: Ja tam lubię kiedy facet ma bujne włosy, żeby było za co tarmosić, mam taki nawyk, głupio bym się czuła, gdyby nie było za co złapać. Ale moja koleżanka miała męża, który już w wieku 23 lat był kompletnie łysy!! a jakoś jej to wcale nie przeszkadzało.
Ale co tam męskie łysienie, facet zawsze może nadrobić czym innym, gorzej, że od jakiegoś czasu wydaje mi się, że moje włosy się przerzedzają
Widaś to zwłaszcza na linii przedziałka. Po wakacjach wybieram się na kompleksowe badania, a potem do apteki po jakąś pomoc!!!
22 sierpień, 2011 o 15:42 Odpowiedz
Ale co tam męskie łysienie, facet zawsze może nadrobić czym innym, gorzej, że od jakiegoś czasu wydaje mi się, że moje włosy się przerzedzają
Widaś to zwłaszcza na linii przedziałka. Po wakacjach wybieram się na kompleksowe badania, a potem do apteki po jakąś pomoc!!!22 sierpień, 2011 o 15:42 Odpowiedz
orrfana: Gladys - życzę Ci aby wszystko wróciło do normy (z całego serca)
April - masz całkowitą rację, bratu poleciłam ten Follixin i zaczął kurację, zobaczymy czy pomoże.
Chętnie bym wsparła jego ego ale to mój brat i dziwnie bym się czuła wspierając jego męskość :P
P.S Mam nadzieję, że pomoże bo naprawdę ma doła...
22 sierpień, 2011 o 16:43 Odpowiedz
April - masz całkowitą rację, bratu poleciłam ten Follixin i zaczął kurację, zobaczymy czy pomoże.
Chętnie bym wsparła jego ego ale to mój brat i dziwnie bym się czuła wspierając jego męskość :P
P.S Mam nadzieję, że pomoże bo naprawdę ma doła...
22 sierpień, 2011 o 16:43 Odpowiedz