malina: Lubimy!. Za brązujący puder w kulkach i serię planet Spa.
Także perfumy Little Black Dress, które kupuję regularnie. Eleganckie i niedrogie.
11 czerwiec, 2009 o 13:48 Odpowiedz
Lubicie Avon?
analisa4: Lubicie Avon?. Wpadł mi w ręce niedawno katalog Avonu. Ile to już lat oni są w Polsce. Pamiętam jeszcze z czasów licealnych, kiedy to zwykły kremik albo maseczka Avonu były szczytem luksusu.
Od czasu do czasu kupuję z Avonu różne kosmetyki, jednego żadnego regularnie.
Najlepiej wspominam serum liftingujące - natychmiast napinało skórę, lakiery do paznocki, i maseczkę z ryżu, łagodzącą. Nie polecam natomiast biżuterii(!), raz się dałam namówić, i moje kolczyki zrobiły się zielone po tygodniu.
A wy macie jakieś ulubione kosmetyki Avon?
10 czerwiec, 2009 o 15:43 Odpowiedz

Anonim: niespecjalnie. Avon to średnia półka cenowa i średnie kosmetyki, zwłaszcza kremy.
a te do rąk, to już kompletna katastrofa! maziste i klejące, trudno się wchłaniają.
Co do kolorowych kosmetyków, to mi trudno jest wybrać cień do powiek czy podkład na podstawie obrazka w katalogu.
12 czerwiec, 2009 o 13:38 Odpowiedz
a te do rąk, to już kompletna katastrofa! maziste i klejące, trudno się wchłaniają.
Co do kolorowych kosmetyków, to mi trudno jest wybrać cień do powiek czy podkład na podstawie obrazka w katalogu.
12 czerwiec, 2009 o 13:38 Odpowiedz

Anonim: jestem za. ja często zamawiam kosmetyki avonu,najczęściej balsamy do ciała,stóp,kremy do rąk wg mnie są ok.biżuterię też mam.ale najpiękniejsze są perfumy perceive!nie moge ich zmienić na zadne inne,bo tak je kocham i mój mąż też!
15 czerwiec, 2009 o 08:37 Odpowiedz
15 czerwiec, 2009 o 08:37 Odpowiedz
gladys: lakiery do paznokci. Nie żałuję pieniędzy na kosmetyki. kiedyś wypróbowałm u koleżanki lakier do paznokci z serii Naiwear Pro i urzekło mnie jak łatwo się aplikuje ten lakier, i to w dodatku kolorowy! z którymi zawsze miałam problem , bo się mazały, albo zakładałam za grubą warstwę.Od tej pory kupuje różne odcienie: czerowne , fioletowe, brązowe.
Lubię też kremy do stóp, zwłascza na zimę z zapachem cynamonu.
15 czerwiec, 2009 o 10:32 Odpowiedz
Lubię też kremy do stóp, zwłascza na zimę z zapachem cynamonu.
15 czerwiec, 2009 o 10:32 Odpowiedz
sofia74: szampony i żele pod prysznic. Najczęściej zamawiam szampon Healthy Shine, zielona seria, nadaje ładny połysk.I żee pod prysznic o owocowym zapachu.
Mam właśnie próbkę perfum Bond Girl... może się skuszę na promocjię...
Zgadzam się, że Avon ma kilka udanych zapachów,które mnie się podobają bardziej niż markowe.
15 czerwiec, 2009 o 11:47 Odpowiedz
Mam właśnie próbkę perfum Bond Girl... może się skuszę na promocjię...
Zgadzam się, że Avon ma kilka udanych zapachów,które mnie się podobają bardziej niż markowe.
15 czerwiec, 2009 o 11:47 Odpowiedz
April: seria z białą herbatą. ja lubię serię z białą herbatąŁ żel do mycia twarzy, peeling i maseczka.
Boski zapach, buzia jest gładka i wygląda świeżo. W serii są jeszcze ampułki, ale nie próbowałam
Nowość to seria z mórz greckich, w cudnym bŁękitnym kolorze. Mam ochotę na krem pod oczy.
16 czerwiec, 2009 o 12:22 Odpowiedz
Boski zapach, buzia jest gładka i wygląda świeżo. W serii są jeszcze ampułki, ale nie próbowałam
Nowość to seria z mórz greckich, w cudnym bŁękitnym kolorze. Mam ochotę na krem pod oczy.
16 czerwiec, 2009 o 12:22 Odpowiedz

Anonim: maskara. bardzo lubię maskarę full coś tam;)zapomniałam nazwy,ale jest naprawdę dobra rzęsy są grube i ciemne.superShock też jest niezła choć trzeba nią dobrze wytuszować rzęsy.polecam!
16 czerwiec, 2009 o 12:51 Odpowiedz
16 czerwiec, 2009 o 12:51 Odpowiedz
lavinia: podkład matujący. Ten podkład mi służył, naturalny kolor, lekka konsystencja, co do matowienia, to żaden się z tym nie uporał.
Kolory w akatologach Avonu dość wiernie odpowiadają rzeczywistości.
Maskary mi jakoś nie odpowiadają, ale cienie do powiek i pomadki są ok.
16 czerwiec, 2009 o 15:19 Odpowiedz
Kolory w akatologach Avonu dość wiernie odpowiadają rzeczywistości.
Maskary mi jakoś nie odpowiadają, ale cienie do powiek i pomadki są ok.
16 czerwiec, 2009 o 15:19 Odpowiedz

Anonim: . ja bardzo sobie chwale peelingi do stóp avonu oraz kremy do stóp.na początku stosowałam sam krem ale jednak konieczny jest tez peeling.po około drugim zastosowaniu skóra stóp wreszcie stała się gładka i miła w dotyku.super
22 czerwiec, 2009 o 10:00 Odpowiedz
22 czerwiec, 2009 o 10:00 Odpowiedz