malina: Rossmann, Babydream fur mama. to reparat z Rossmana przeznaczony dla kobiet w ciąży. Zapobiega powstawaniu rozstępów.
Zawiera same naturalne olejki, ładnie pachnie
do kupienie oczywiście w Rossmanie
12 lipiec, 2010 o 10:14 Odpowiedz
kremy na rozstępy

iwonka24l: kremy na rozstępy. Zna ktoś jakieś dobre kremy na rozstępy, a przede wszystkim skuteczne, do stosowania jeszcze przed rozwiązaniem? Konkretnie chodzi mi tu o firme i namiar na sklepy.
09 lipiec, 2010 o 15:11 Odpowiedz
analisa4: Mustela 9 miesięcy. ja używałam tego kremu, jest dość popularny znalazłam go na internecie, wiele dziewczyn go poleca. Nie jet niestety tani. Nataniej na internecie udało mi się go kupić za 80 zł. W mojej aptece kosztuje 135 zł.
Czy działa? moja skóra wygląda dobrze, ale nie tak dobrze jak przed ciążą. ale nie wstydzę się wyjść na plażę w bikini.
Jednak ... moja koleżanka używała zwykłej oliwki dla dzieci i też dobrze wygląda. Nie wiem czy to zależy od elastyczności skóry jeszcze sprzed ciąży?
13 lipiec, 2010 o 11:28 Odpowiedz
Czy działa? moja skóra wygląda dobrze, ale nie tak dobrze jak przed ciążą. ale nie wstydzę się wyjść na plażę w bikini.
Jednak ... moja koleżanka używała zwykłej oliwki dla dzieci i też dobrze wygląda. Nie wiem czy to zależy od elastyczności skóry jeszcze sprzed ciąży?
13 lipiec, 2010 o 11:28 Odpowiedz
Dusia: Nie chcę Cię dołowac ale rozstępy sa uwarunkowane genetycznie. Jezeli masz skłonnośc to i tak sie pojawią:( Ja smarowałam się całą ciąże po 2 razy dziennie - oliwka dla dzieci, oliwą z oliwek, kremami z apteki, a rozstępy na nóżkach i tak mam:( Mój sposób to lekka opalenizna - kiedy mam takie lekko sniade nogi to te rozstępy stają się jakoś mnie widoczne, gdyż same sa takie ciemno-rózowawe. Spróbuj, oczywiście po rozwiązaniu!
07 grudzień, 2011 o 00:44 Odpowiedz
07 grudzień, 2011 o 00:44 Odpowiedz