loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Ciąża, Dzieci i Rodzina » kremy na rozstępy

kremy na rozstępy

iwonka24l

iwonka24l: kremy na rozstępy. Zna ktoś jakieś dobre kremy na rozstępy, a przede wszystkim skuteczne, do stosowania jeszcze przed rozwiązaniem? Konkretnie chodzi mi tu o firme i namiar na sklepy.
09 lipiec, 2010 o 15:11 Odpowiedz

malina
malina: Rossmann, Babydream fur mama. to reparat z Rossmana przeznaczony dla kobiet w ciąży. Zapobiega powstawaniu rozstępów.

Zawiera same naturalne olejki, ładnie pachnie

do kupienie oczywiście w Rossmanie
12 lipiec, 2010 o 10:14 Odpowiedz
analisa4
analisa4: Mustela 9 miesięcy. ja używałam tego kremu, jest dość popularny znalazłam go na internecie, wiele dziewczyn go poleca. Nie jet niestety tani. Nataniej na internecie udało mi się go kupić za 80 zł. W mojej aptece kosztuje 135 zł.

Czy działa? moja skóra wygląda dobrze, ale nie tak dobrze jak przed ciążą. ale nie wstydzę się wyjść na plażę w bikini.
Jednak ... moja koleżanka używała zwykłej oliwki dla dzieci i też dobrze wygląda. Nie wiem czy to zależy od elastyczności skóry jeszcze sprzed ciąży?
13 lipiec, 2010 o 11:28 Odpowiedz
olapomir
olapomir: krem na rozstępy. Ja stosowałam krem firmy Dax Cosmetics i mi jak najbardziej służył. Nie jest zbyt drogi, a jest skuteczny, polecam! Możesz porównać ceny i zamówić przez np. cenkowo.pl
13 lipiec, 2010 o 12:17 Odpowiedz
Andzi
Andzi: moja przyjaciolka ma taki co sie nazywa Mambino, znaczy firma sie tak nazywa... zapamietalam bo fajnie brzmi :-)
Mowi ze jest super, z oliwy z oliwek, organiczny. Jest juz z duzym brzuszkiem i rzeczywiscie nie ma rozstepow zadnych
26 listopad, 2011 o 17:36 Odpowiedz
Dusia
Dusia: Nie chcę Cię dołowac ale rozstępy sa uwarunkowane genetycznie. Jezeli masz skłonnośc to i tak sie pojawią:( Ja smarowałam się całą ciąże po 2 razy dziennie - oliwka dla dzieci, oliwą z oliwek, kremami z apteki, a rozstępy na nóżkach i tak mam:( Mój sposób to lekka opalenizna - kiedy mam takie lekko sniade nogi to te rozstępy stają się jakoś mnie widoczne, gdyż same sa takie ciemno-rózowawe. Spróbuj, oczywiście po rozwiązaniu!
07 grudzień, 2011 o 00:44 Odpowiedz
myszka26
myszka26: jakoś ciężko uwierzyć w genetyczne uwarunkowanie, bo u mnie w rodzinie żadna kobieta nie ma rozstępów po żadnej ciąży a ja mam
26 grudzień, 2011 o 16:09 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.