loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook
Strona główna » Forum » Inne » Kącik ciepłych,miłych słów...

Kącik ciepłych,miłych słów...

Yasmina45

Yasmina45: Kącik ciepłych,miłych słów.... Jestem na Forum posądzana o smutne tylko posty,narzekanie.
Postanowiłam otworzyć nowy temat o radościach-tych małych i dużych.
Można tu będzie wpisywać codzienne wesołe zdarzenia,miłe uroczystości rodzinne.A może tylko pożyczymy sobie spokojnego,przyjemnego dnia.Ważne,że ktoś o nas pamięta,że nie jesteśmy sami.
Ja dziś podzielę się refleksją na temat rodzinki.Mam troje dzieci w różnym przedziale wiekowym.To dla mnie największy dar od Boga.Jak przyglądam się moim dzieciom,wtedy wiem,że warto żyć.To one dodają mi sił,wiary,nadziei-na lepsze jutro.Ich uśmiech wszystko mi wynagradza.A słowo Mama,to najpiękniejsze ,jakie może usłyszeć kobieta.
Życzę wszystkim wspaniałego jutrzejszego dnia,a dziś -spokojnej nocy.Pozdrawiam pięknie.
01 wrzesień, 2009 o 20:47 Odpowiedz

Yasmina45
Yasmina45: dziś Dzień Dobrych Wiadomości.... Napiszmy sobie coś miłego...
Pozdrawiam pięknie z uśmiechem.Zapraszam na wirtualną kawkę,herbatkę,ciasto.

08 wrzesień, 2009 o 17:49 Odpowiedz
Yasmina45
Yasmina45: Serdeczności z okazji Urodzin.... Dla mojego 12-letniego synka przesyłam moc buziaków.Beztroskiego dzieciństwa życzę i sukcesów w szkole.Synku-czeka na Ciebie tort"piłka nożna" oraz inne prezenty.
24 wrzesień, 2009 o 16:03 Odpowiedz
Anonim: ludzie!!!!. Ojej to jak jest kącik ciepłych, miłych słów to już nikt nie pisze?? A ja się cieszę. Że świeci słońce, że pada deszcz, ze moje dzieci wstają rano z uśmiechem, że właśnie płonie ogień w kominku a po domu rozchodzi się zapach placków z jabłkami. I chodź to wszystko nic nadzwyczajnego to z takich drobnych chwil składa się ogólna radość życia Pozdrawiam
11 październik, 2009 o 15:11 Odpowiedz
Yasmina45
Yasmina45: Rodzinna niedziela.... To czasem jedyny dzień w tygodniu,kiedy bliscy mogą być razem.Cieszmy się każdą razem spędzoną chwilką.Małe radości sprawiają najwięcej przyjemności.A najważniejszym jest szczęście i beztroska naszych dzieci.Dajmy im bezpieczeństwo,a oni kiedyś odwdzięcza się tym samym.
Pozdrawiam serdecznie.

11 październik, 2009 o 15:43 Odpowiedz
Anonim: Witajcie milusinscy. Podziele sie z wami co mnie spodkalo.Wczoraj plakalm wieczorem taki mialam przykry dzien tak mi bylo zle az nagle przyszedl esm:Mamusiu jestes najlepsza mama na swiecie!!!!!

Zaczelam jeszcze mocniej plakac ale to byly juz lzy radosci.To bylo cos wspanialego.Jakby ktos wiedzial ze potrzebuje tego.
Pozdrawiam wszystkich
Kocham was wszystkich jestescie wspaniali!!!
11 październik, 2009 o 19:51 Odpowiedz
Yasmina45
Yasmina45: Słowo-KOCHAM,czyni cuda.... Piękny ten ostatni post.Słowa mają magiczną moc.KOCHAM-najmocniejszą.
11 październik, 2009 o 21:02 Odpowiedz
April
April: jesienna nostalgia. Jesień nastraja mnie nostalgicznie, to taki dobry smutek.

Zachwycają mnie kolory liści i zapach ziemi.
Lubię w jesienny wieczór zawinąć się w koc i czytać z kubkiem gorącej herbaty z sokiem malniowym w ręce. Do pełnej idylli brakuje mi tylko kominka

Też czasem płaczę i czekam na ciepłego sms-sa.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
12 październik, 2009 o 12:31 Odpowiedz
Yasmina45
Yasmina45: do April.... Znalazłam dla Ciebie piękny cytat.

" Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu".
Gabriel García Márquez

Łzy nie zawsze oznaczają smutek.Oczyszczają,pomagają.Sms-dojdzie z pewnością.A tymczasem głowa do góry.Pozdrawiam pięknie.
12 październik, 2009 o 14:26 Odpowiedz
Anonim: do wszystkich milusinskich i April. dzis kocham was jeszcze bardziej szczegolnie April zawinieta w kocyku.Nie smuc sie ja dostalam esm tobie ktos moze powiedziec mile slowko.
Fajna jest ta strona.Tylko tak malo osob tu pisze nie wstydzcie sie ludziska.April kolorowych snow.
pozdrawiam wszystkich milusinskich,
12 październik, 2009 o 19:40 Odpowiedz
Yasmina45
Yasmina45: Ciepłe słowo koi smutek.... Dobre słowo-potrafi czynić cuda.Pomaga,cieszy,wspiera.Po to założyłam ten post,aby dzielić się radościami i smutkami.W grupie łatwiej pokonywać trudności.A dzielenie się uśmiechem jest kojące dla ciała i duszy.
Pozdrawiam serdecznie.
12 październik, 2009 o 20:57 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.