Kącik ciepłych,miłych słów...

Yasmina45: Kącik ciepłych,miłych słów.... Jestem na Forum posądzana o smutne tylko posty,narzekanie.
Postanowiłam otworzyć nowy temat o radościach-tych małych i dużych.
Można tu będzie wpisywać codzienne wesołe zdarzenia,miłe uroczystości rodzinne.A może tylko pożyczymy sobie spokojnego,przyjemnego dnia.Ważne,że ktoś o nas pamięta,że nie jesteśmy sami.
Ja dziś podzielę się refleksją na temat rodzinki.Mam troje dzieci w różnym przedziale wiekowym.To dla mnie największy dar od Boga.Jak przyglądam się moim dzieciom,wtedy wiem,że warto żyć.To one dodają mi sił,wiary,nadziei-na lepsze jutro.Ich uśmiech wszystko mi wynagradza.A słowo Mama,to najpiękniejsze ,jakie może usłyszeć kobieta.
Życzę wszystkim wspaniałego jutrzejszego dnia,a dziś -spokojnej nocy.Pozdrawiam pięknie.
01 wrzesień, 2009 o 20:47 Odpowiedz

11 październik, 2009 o 15:11 Odpowiedz

Pozdrawiam serdecznie.
11 październik, 2009 o 15:43 Odpowiedz

Zaczelam jeszcze mocniej plakac ale to byly juz lzy radosci.To bylo cos wspanialego.Jakby ktos wiedzial ze potrzebuje tego.
Pozdrawiam wszystkich
Kocham was wszystkich jestescie wspaniali!!!
11 październik, 2009 o 19:51 Odpowiedz
Zachwycają mnie kolory liści i zapach ziemi.
Lubię w jesienny wieczór zawinąć się w koc i czytać z kubkiem gorącej herbaty z sokiem malniowym w ręce. Do pełnej idylli brakuje mi tylko kominka
Też czasem płaczę i czekam na ciepłego sms-sa.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
12 październik, 2009 o 12:31 Odpowiedz

" Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu".
Gabriel García Márquez
Łzy nie zawsze oznaczają smutek.Oczyszczają,pomagają.Sms-dojdzie z pewnością.A tymczasem głowa do góry.Pozdrawiam pięknie.
12 październik, 2009 o 14:26 Odpowiedz

Fajna jest ta strona.Tylko tak malo osob tu pisze nie wstydzcie sie ludziska.April kolorowych snow.
pozdrawiam wszystkich milusinskich,
12 październik, 2009 o 19:40 Odpowiedz

Pozdrawiam serdecznie.
12 październik, 2009 o 20:57 Odpowiedz