loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Zdrowie, Moda i Uroda » Jaki krem na zimę?

Jaki krem na zimę?

christie24

christie24: Jaki krem na zimę?. Dziewczyny,

jaki krem polecacie na zimę? Jak chronicie twarz przed trzaskającym mrozem i centralnym ogrzewaniem. Już sama nie wiem, co gorsze?
Podajcie coś sprawdzonego!

17 grudzień, 2009 o 12:34 Odpowiedz

malina
malina: Flos Lek. ja kupiłam krem z serii zimowej Flos Lek - winter Care.
Chroni przed mrozem i wiatrem. Skóra jest gładka i elastyczna. Mam też pomadkę do ust z tej serii. A także kremik dla dzieci.
Moja siostra, która ma problem ze skórą naczynką chwali krem z tej smaej serii do cery naczynkowej.
Jest jeszcze krem na narty z tej smaej serii z filtrami.
18 grudzień, 2009 o 10:00 Odpowiedz
agnezz78
agnezz78: Iwostin. polecam krem lipidowy Iwostin na zimę.
Chroni przed mrozem i wysuszeniem, ma też filtr słoneczny.
można go używać na stoku narciarskim, polecany także dla dzieci i niemowląt.

zawiera wodę termalną z Iwonicza-Zdroju.
Dla mnie kosmetyki Iwostin to taka alternatywa dla La Roche Posay albo Vichy czy Avene

22 grudzień, 2009 o 11:20 Odpowiedz
lavinia
lavinia: Garnier sucha skóra. to mój ulubiony krem na chłodne dni. w składnikach ma miód i przyjemnie pachnie, ładnie natłuszcza. Na zimę w mieście - super!
23 grudzień, 2009 o 10:41 Odpowiedz
christie24
christie24: Toleriane La Roche Posay. krem do cery wrażliwej o bogatej konsystnecji - Toleriane Riche

mam skomplikowaną cerę - na policzkach jest wrażliwa i delikatna, skłonna do zaczerwienenia
Krem zawiera glicerynę i masło karite, chroni i regeneruje, makijaż można nakładać bez problemu.
Wieczorem spryskuję twarz wodą termalną La Roche Posay, żeby zapobiec jej wysuszeniu przez ogrzewanie.
08 styczeń, 2010 o 16:11 Odpowiedz
amarena
amarena: Olay. Mysle,ze juz to gdzies wczesniej pisalam, ze kosmetyki kupuje przez internet z Wielkiej Brytanii, Sa w dobrej cenie i przede wszszstkim sa to kosmetyki dobrej jakosci.
Moj ostatni swietny zakup to krem Olay z praktyczna doza na wyciskanie, rewelacyjnie nawilza moja twarz podczas calego dnia, swietnie nadaje sie rowniez pod makijaz. Zawierea rowniez filtry UV.
Moj drugi krem, rowniez zakupiony przez internet, bardziej luksusowy, to krem Elizabeth Arden, podobnie jak Olay swietnie nawilza, ale jest troche drozszy.
Polecam jeden i drugi, na pewno nie bedziesz zalowac
13 styczeń, 2010 o 09:15 Odpowiedz
analisa4
analisa4: Oliwkowy krem Ziaja. niezastąpiony od lat
tlusty, ale wchłonie się po kilku minutach, więc można na niego nałożyć podkład
skóra jest po nim gładka i nawilżona
chroni przed mrozem, przynajmniej w mieście
13 styczeń, 2010 o 09:46 Odpowiedz
buonasera30
buonasera30: Ziaja. Oliwkowy krem Ziaja jest dla mnie zbyt ciezki, ale moja mama, ktora ma naprawde sucha skore, jest z niego zadowolona. Wydaje mi sie, ze jest to krem do problemowej cery. Moja cera, ktora potrzebuje nawilzenia, a nie natluszczenia, nie akceptuje tego kremu. Krem jest zbyt tlusty i zle sie wchlania
13 styczeń, 2010 o 10:21 Odpowiedz
melba
melba: Floslek Winter Care. Ja też mam zimowy kremik Flosleka, a córcie smaruję Floslekowym Sopelkiem. Obydwa gorąco polecam :)
22 styczeń, 2010 o 21:55 Odpowiedz
wzorek
wzorek: dexeryl. Ja ostatnio kupiłam w aptece dexeryl, idealny dla wrażliwej cery. Nadaje sie tez dla dzieci.
10 luty, 2010 o 12:58 Odpowiedz
ninka_niebieska
ninka_niebieska: Zwykły krem nivea soft. Od kąd pamiętam stosuje właśnie ten krem i jestem zadowolona. Nigdy nie próbowałam niczego innego i narazie nie zamierzam. Chyba że w tym roku zima naprawdę zaskoczy i nivea nie poradzi sobie.. wtedy będe musiała poszukać czegoś lepszego :) Póki co ten mi służy :)
26 październik, 2010 o 16:03 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.