loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Inne » Film na męskie wyjście

Film na męskie wyjście

Lady Godiva

Lady Godiva: co proponujecie w tym temacie?
U nas konkretnie chodzi o wyjście ojca z nastoletnimi synami, ale taki wątek w ogóle może się przyda... [;-)]
17 luty, 2012 o 14:37 Odpowiedz

serena
serena: @Lady Godiva
Zalezy jakie akurat filmy pokazuja u was w miescie :) Ale jest sporo fajnych filmow akcji, nie wiem czy jeszcze puszczaja nowego Sherlocka i czy panom nie przeszkadza film z napisami ;). Bo jesli chodzi o dubbing to moze Kot w Butach (o ile dobrze pamietam to ten ze Shreka ;) ) jesli synowie nie "wstydza się" ogladac takiego filmu to zapewne bedzie to zabawna animowowana historia.
20 luty, 2012 o 09:28 Odpowiedz
Lady Godiva
Lady Godiva: Coś się boję, że mogą ojca wyśmiać na wieść o kocie w butach ;)
Młodzież nie chce być traktowana jak dzieci... [(roll)]
20 luty, 2012 o 10:41 Odpowiedz
serena
serena: @Lady Godiva

A co maja do wyboru :)? Ja na Sherlocku bylam i film bardzo mi sie podobal, swietne efekty i piekne kostiumy/przedmioty, epoka w ktorej osadzona jest historia + sporo zabawnych momentow.

Moze jakis fajny film 3D?
20 luty, 2012 o 13:04 Odpowiedz
diverson
diverson: Dla panów, to bym polecił faktycznie jakąś przygodówkę, to czy 3d ma już mniejsze znaczenia, aczkolwiek młodzieży pewnie by się spodobało.
25 luty, 2012 o 20:23 Odpowiedz
Bridgett
Bridgett: z filmów 3D, które mają wejść niebawem do kin to chyba można polecić "Johnego Cartera". Głośno się o nim zrobiło ostatnio i pooglądałam trailery i dostępne filmy reklamowe zawierające urywki filmu i wygląda dobrze :) Podobno najdroższa produkcja Disney'a wiec można dać szansę :)
27 luty, 2012 o 20:55 Odpowiedz
wikaG
wikaG: Ja ide na ten film w weekend, podobno super :) Wszystkie filmy SF inspirowały sie książką na podstawie której powstał John Carter.
08 marzec, 2012 o 14:56 Odpowiedz
Lady Godiva
Lady Godiva: Ta propozycja brzmi sensownie przyznam :)
moze nawet sama bym się wybrała? :P
08 marzec, 2012 o 14:57 Odpowiedz
diverson
diverson: Faktycznie ten John Carter to duża produkcja, trochę podobny do Avatara. Chyba się skuszę na wersję 3D, trailery bardzo mnie się podobały.
09 marzec, 2012 o 12:26 Odpowiedz
Bridgett
Bridgett: Byłam dzisiaj na premierze, i polecam jak najbardziej. Nie zawiodłam się :) Warto obejrzeć ten film. Myślę, że i kobietom się spodoba :P Ja osobiście byłam zachwycona! [;-)]
09 marzec, 2012 o 21:30 Odpowiedz
Lady Godiva
Lady Godiva: Znajomym już poleciłam, a sama sie chyba dziś wybiorę, bo akurat dziecko mamie sprzedałam i mam wolny wieczór :D
12 marzec, 2012 o 10:27 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.