loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Inne » ekspres do kawy

ekspres do kawy

kinia347

kinia347:
jaki wy używacie ekspres do kawy i dlaczego????ja używam ekspres do kawy moccamaster oprócz tego ze robi pyszną kawę dzięki specjalnemu filtrowi to jeszcze ma właściowości zdrowotne.

18 grudzień, 2011 o 23:43 Odpowiedz

sofia74
sofia74: W pracy mamy De Longhi, używamy do nego zmielonej już kawy, ma specjalną rurkę do ubijania mleko na capuccino (mniam! zwłaszcza z pełnotłustego mleka) [:-)] ale w domu ekspresu nie mam i nie planuję. Wystarczy mi nesca.
21 grudzień, 2011 o 12:45 Odpowiedz
myszka26
myszka26: ehh ja tylko marzę o ekspresie do kawy, już bez wymagań jakiej firmy byle dobrą kawkę parzył
24 grudzień, 2011 o 23:09 Odpowiedz
ditta
ditta: Ja właśnie mam zamiar kupić sobie ekspres do kawy. Zastanawiam się nad tym Boshem: http://magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=171&prod=106382 Z tego co wiem, to jakościowo jest bardzo dobry, a wygląda też ciekawie także będzie się świetnie prezentował w kuchni.
11 styczeń, 2012 o 11:15 Odpowiedz
gerti
gerti: Ja o takich "luksusach" jak ekspres do kawy na razie moge pomarzyc [:-(] po pierwsze nie jest to dla mnie wydatek pierwszej potrzeby, a po drugie mam tak malo miejsca w kuchni ze nawet nie mialabym gdzie go upchnac...widzialam ze ostatnio bardzo wciskaja wszedzie reklame ekspresow typuTassimo, fajnie ze mozna przygotowac w tym wiecej napojow, ale z drugiej strony to kawal "mebla" na to tylko zeby sobie zrobic latte albo espresso czy goraca czekolade...jakos nie przekonuje mnie ten typ pomocnikow kuchennych.
11 styczeń, 2012 o 14:45 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.