loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Zdrowie, Moda i Uroda » Czy używacie polskich farb do włosów?

Czy używacie polskich farb do włosów?

wzorek

wzorek: Jakimi polskimi farbami zmieniacie koloe swoich włosów?
29 styczeń, 2011 o 00:21 Odpowiedz

Eithne
Eithne: @wzorek

Ja używam jedynie szamponetek koloryzujących, jak już się decyduję na odświeżenie wyglądu to kupuję sobie saszetki Joanny:

http://www.ladiva.pl/przewodnik-kosmetyczny/produkt/joanna-joanna-multi-color-effect-saszetki-koloryzujace/2583
31 styczeń, 2011 o 09:15 Odpowiedz
gladys
gladys: kiedyś miałam farbę Marion i nie było szału, była dużo gorsza niż L'Oreal lub Garnier. Kupiłam tylko raz i złe wrażenie zostało na zawsze ....
01 luty, 2011 o 14:49 Odpowiedz
ditta
ditta: Ja jednak uważam, że najbezpieczniej jest korzystać z profesjonalnych farb, z których korzystają styliści. Albo w ogóle po prostu iść do fryzjera na farbowanie włosów. Chociaż jeżeli już samemu chce się wybierać farbę, to wydaje mi się, że jednak dobrze kupować te bardziej sprawdzone.
13 grudzień, 2011 o 16:34 Odpowiedz
grela
grela: Ja uzywam szamponetki z garniera Color&Shine jakoś tak i jestem zadowolona :)
14 grudzień, 2011 o 13:57 Odpowiedz
hanuś
hanuś: A co z joanną, ona rzeczywiście tak zła? Nawet z serii profesional?
25 grudzień, 2011 o 12:38 Odpowiedz
myszka26
myszka26: ja tam z Joanny, nie z wszystkich, ale byłam raczej zadowolona
26 grudzień, 2011 o 15:51 Odpowiedz
Andzi
Andzi: joanna, taka za 5-7 zl , naturalna
jest super
27 grudzień, 2011 o 14:11 Odpowiedz
PaulinaShow
PaulinaShow: używałam kiedyś Joanny ale przeraźliwie zniszczyła mi włosy.. Never again! [:-o]
12 luty, 2012 o 19:45 Odpowiedz
marcepanek
marcepanek: Używam polskich też... czase3m mieszam z obcymi :D efekt zawsze jest lekka niespodzianką
27 luty, 2012 o 21:26 Odpowiedz
izyda
izyda: Ja używam Joanny! Saszetki, farby, szampony koloryzujące... są na prawdę super i nie przesuszają mi włosów... Polecam nowy karmelowy blond z serii MULTI CREAM... piękny odcień! [:-D]
03 marzec, 2012 o 01:04 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.