loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Miłość, Związki i Seks » Czy możecie wybaczyć zdradę?

Czy możecie wybaczyć zdradę?

agnezz78

agnezz78: Czy możecie wybaczyć zdradę?. Obserwuję ostatnio pewne "rozluźnienie" obyczajów.maąe skoki w bok popełniane zarówno przez kobiety jak i przez mężczyzn stają się normą, która nikogo już bardzo nie bulwersuje.
Byłam perfidnie zdradzana raz, i chociaż wciąż go kochałam nie mogłam mu wybaczyć. Bo jeśli mośna być równocześnie w dwóch związkach, spać z dwiema kobietami, to żaden z tych związków nie ma sensu.. przynajmniej moim zdaniem
A wy umiecie wybaczyć niewierność?
02 luty, 2009 o 11:26 Odpowiedz

gladys
gladys: NIGDY!!!!. jeśli facet mnie zdradzi to jest koniec bez wzgledu na okolicznosci, najgorsze sa tlumaczenia ze "to byl tylko seks" albo "pijany bylem", jesli nie umie nad soba panowac to po co i taki zwiazek, ciekawe zreszta jest ze panowie uwazaja ze maja prawo do takich wyskokow a jesli cos takiego przydarzy sie kobiecie to ona zaraz jest, za przeproszeniem "puszczalska"
03 luty, 2009 o 10:46 Odpowiedz
sofia74
sofia74: zdrada to koniec. Byłam raz zdradzona, próbowaliśmy być razem dalej ale nie wyszło, kiedy się spóźnial albo przekładał spotkanie albo miał zajęty telefon popadałam w paranoję!myślę że zdrada niszczy zaufanie między partnerami a bez tego nie może funkcjonować zdrowy związek
03 luty, 2009 o 15:02 Odpowiedz
Anonim: ja wybaczylam!. ja mojemu Misiowi wybaczylam bo nie wyobrazam sobie zycia z nikim innym
nie ma dla mnie sensu zerwanie z nim w imię zasad, bo wiem że nie będę przez to szczęśliwsza
03 luty, 2009 o 15:13 Odpowiedz
sofia74
sofia74: to ma być szczęście?. Dziewczyno, obudz się! to nie jest szczescie! zdradzil Cie raz, zdradz i drugi! Ty bedziesz mu prać skarpety i gotowac obiady a on bedzie chodzil na boki bo wie ze mu wolno
03 luty, 2009 o 15:16 Odpowiedz
analisa4
analisa4: wybaczyć - tak ,ale zapomnieć?. jeśli kogoś bardzo się koch to możny wybaczyć, przynajmniej spróbować, ale nie jestem pewna czy można zapomnieć, i że po takiej historii rudnobyć razem , bo zaufanie zosatło poważnie nadszarpnięte.
ja podchodzę do tego w ten sposób że wierność to lojalność i jeśli ktoś jest Ci bliski to nie chcesz sprawić mu bólu i jesteś w stanie panować na sobą w każdych okolicznościach
03 luty, 2009 o 15:25 Odpowiedz
malina
malina: chyba tak. zastanawiam sie czasem czy moj maz moglby mnie zdradzic. moja babcia zwykla mowiac ze mezczyznie nie mozna ufac, i ze jesli zajda taie okolicznosci, a bedzie wiedzial ze nikt sie nigdy nie dowie, to zrobi to.
moj maz to czlowiek z gatunku tych, co maja zasady, ale jesli pewnego dnia oczaruje go jakas kobieta? mam na mysli nie ze zaciagnie go do lozka, tylko ze mu bedzie czyms imponowac znajda tematy do rozmow na ktore ja nie mam wiele do powiedzenia, i po prostu on sie zakocha? wiara ze moj maz nigdy... jest ntroche naiwna bo jest tylko czlowiekiem,a takie rzeczy sie zdarzaja
nie jestem pewna czy umialabym definitywnie zakonczyc nasz zwiazek w takim wypadku, jest ojcem moich dzieci, wiele nas laczy, jestesmy rodzina, nie wiem czy mialbym dosc sil zeby sie rozwodzic
04 luty, 2009 o 11:02 Odpowiedz
analisa4
analisa4: zgadzam się z Maliną. zgadzam się z Maliną, tez mnie czasem nekaja takie mysli, kiedy nadejdzie kryzys wieku sredniego? i skusi go jakies mlode albo po prostu inne cialo?
ktoś mi kiedys powiedzial ze zdrade mozna wybaczyc, zalezy to od tego jak bardzo te osobe kochasz, dlatego wlasciwie rozumiem anonima, ze wybaczyl swojemu Misiowi. Jesli kochasz kogos do szalenstwa nie mozesz bez tej osoby zyc, to jestes w stanie wybaczyc, ale jak juz oisalam pewnie nie zapomniec. ja mam histeryczna nature wiec moja podejrzliwość i tak rozwalilaby zwiazek
04 luty, 2009 o 11:08 Odpowiedz
christie24
christie24: Nie wybaczę. mój ojciec przez lata zdradzał mamę.żył między dwiema rodzinami, nigdy mu tego nie wybaczę! a mama? tak go kochała że mu wybaczała i pozwalała się tak traktować, z bólem to piszę ,ale to znaczy, że nie szanowała samej siebie. I tak się w końcu rozwiedli.
Ja zdrady nidgy nie wybaczę , miłość to jedno, a szacunek do samej siebie to drugie. Jeśli mężczyzna ma nie wie z kim chce żyć czy sypiać, to ja u taki dylemat szybko rozwiążę. Nie mam ochoty tkwić w haremie, nawet w miniaturowej wersji.
09 luty, 2009 o 10:41 Odpowiedz
sofia74
sofia74: pozwolenie na zdradę!. widzę kobietki, że dajecie tu noramlnie facetom swoje przyzwolenie na zdradę, no pewnie, niech nas oszukują a potem wracają skruszeni na rodziny łono!
09 luty, 2009 o 12:54 Odpowiedz
Anonim: Kika. Mogę wybaczyć zdradę, ale to zależy od tego, jak bardzo tego kogoś kocham.Bo jeśli nie mogę bez niego żyć, to zrywanie z powodu jego zdrady nie przyniesie mi ulgi, a jeśli zerwanie miałoby być karą, to bały by to kara przede wszystkim dla mnie.
14 kwiecień, 2009 o 16:39 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.