loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Inne » Czy chodzicie w płaszczach zimą?

Czy chodzicie w płaszczach zimą?

wzorek

wzorek: Czy preferujecie kurtki?
16 luty, 2011 o 04:19 Odpowiedz

April
April: płaszcz jest elegancki, ale kurtka praktyczna i cieplejsza. na ten sezon zimowy kupiłam sobie puchową, długą kurtkę i noszę ją praiwe codziennie, a moje dwa płaszczyki wiszą w szafie. Ponieważ do kościoła nie chodzę , to nie mam ich gdzie nosić ... [;-)]
16 luty, 2011 o 12:27 Odpowiedz
Carrie
Carrie: Dobry płaszcz zrobi z dziewczyny elegancką kobietę. Kurtka z kolei jak pisze April jest po prostu wygodna, zwłaszcza jeśli ktoś musi się przemieszczać środkami komunikacji miejskiej. [;-)]
17 luty, 2011 o 12:17 Odpowiedz
malina
malina: płaszcz nigdy nie jest tak wygodny i ciepły jak porządna puchowa kurtka, no chyba, że płaszczyk jest podbity prawdziwym futerkiem, jak to kiedyś panowie nosili....
18 luty, 2011 o 12:43 Odpowiedz
Andzi
Andzi: korzuszek [:-)]
20 luty, 2011 o 22:20 Odpowiedz
sofia74
sofia74: zdecydowanie wolę kurtki, poruszam się orawie wyłącznie samochodem, więc płaszcz byłby nieustannie wygniecony [;-)]
21 luty, 2011 o 11:53 Odpowiedz
gladys
gladys: dobrze skrojony płaszcz, z dobre jakości materiału - kosztuje 4-5 razy tyle co zimowa kurtka, czyli rachunek jest prosty .....
21 luty, 2011 o 16:13 Odpowiedz
Koda
Koda: Kurtki jednak wydają mi się bardziej praktyczne, szczególnie jeżeli jest się osobą bardziej aktywną. Płaszcze bardziej krępują ruchy. Na ten sezon właśnie zastanawiam się, czy nie kupić sobie takiej: http://www.tanisport.pl/nike/380289010_Bomber/Product.aspx Na pewno jest ciepła, no i powinna mi posłużyć przez parę lat. Przynajmniej mam taką nadzieję ;)
22 wrzesień, 2011 o 16:23 Odpowiedz
elsanto
elsanto: płaszcz mam tylko jeden, noszę go rzadko - pogrzeby, oficjalne spotkania, i takie tam. Najchętniej noszę kurtki: do pasa, do połowy ud, za kolana, pikowana, z futerkiem albo w jakimś fajnym kolorze. W tym sezonie planuję kupić jakąś fajną, ciepłą parkę.
22 wrzesień, 2011 o 16:31 Odpowiedz
limerra
limerra: ja preferuję płaszcze - są bardziej kobiece czy dziewczęce i ładnie podkreslają sylwetkę. chociaż kurtkę też mam, ale to na bardziej sportowe okazje
27 wrzesień, 2011 o 11:39 Odpowiedz
giulietta
giulietta: wyboru dokonuja za nas niestety producenci - znaleźć na zimę ciepły płaszczyk to nie lada sztuka :/ w sieciówkach, gdzie co prawda są modne modele, to wszystko cienizna, bez żadnego ocieplenia :( tak więc jak komuś zależy na ciepłym okryciu to musi wybrać puchową kurtkę :(
mi cudem udało się zdobyć ciepły modny płaszczyk z wełny z ociepleniem, ale poszukiwania trwały długo i cena też wysoka
17 październik, 2011 o 14:35 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.