loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Zdrowie, Moda i Uroda » czego używacie pod prysznic?

czego używacie pod prysznic?

kinia347

kinia347: wasz sprawdzony kosmetyk pod prysznic jaki i dlaczego ? mój to z mary cohr energetyzujący żel z olejkami esencjonalnymi nawilża i pięknie pachnie.

15 wrzesień, 2011 o 22:30 Odpowiedz

gladys
gladys: Od lat mój ulubieniec, Nivea olejek pod prysznic. Jestem uzależniona od jego zapachu. [;-)]
20 wrzesień, 2011 o 11:11 Odpowiedz
Lady Godiva
Lady Godiva: ja właśnie kupiłam nivea sunny melon -pachnie super, ale jeszcze nie uzywałam;) Teraz mam z avonu Garden of Eden z serii sense, lubie ją bo co miesiąc mają nowy zapach, a jestem łasa na nowinki.... [:-D]
20 wrzesień, 2011 o 12:42 Odpowiedz
elsanto
elsanto: Nivea żel o zapachu trawy cytrynowej albo zielony Palmolive - Morning Tonic
22 wrzesień, 2011 o 16:23 Odpowiedz
April
April: Palmolive Rozpieszczający Dotyk - mleczny żel pod prysznic o zapachu kokosowym, faktycznie rozpieszcza [:-)]
23 wrzesień, 2011 o 09:33 Odpowiedz
christie24
christie24: cokolwiek z Body Shopu, uwielbiam ich owocowe zapachy!
04 październik, 2011 o 15:05 Odpowiedz
malina
malina: Ziaja - oliwkowe mydło pod prysznic albo Kozie Mleko - ma taką przyjemną mleczną konsystencję i neutralny zapach - plu za objętość - 500 ml. Czasem używa ich również mój mąż i też sobie chwali. To mydło zastępuje mi czasami płyn do kąpieli.
06 październik, 2011 o 14:27 Odpowiedz
zielonka
zielonka: ja używam pod prysznic żelu z serii Natural Body o zapachu mango&marakuja (mam do kompletu masło do ciała). Żel nie wysusza mojej skóry, pięknie pachnie i dobrze się pieni :)
12 październik, 2011 o 15:09 Odpowiedz
nyxa
nyxa: Ja zamieniam często żel na mydło w kostce. Niestety dobre naturalne mydło w kostce to wydatek ok 20zł. Ale i tak się opłaca bo jest wydajniejsze od niejednego żelu. Obecnie próbuję żeli z alterry a do tego mam jeszcze naturalny peeling z beeco. Staram się unikać produktów które zawierają chemię i wysuszają skórę.
15 październik, 2011 o 13:40 Odpowiedz
reminna
reminna: Jestem bardzo zadowolona z Dove :]
17 październik, 2011 o 13:16 Odpowiedz
giulietta
giulietta: moim faworytem są żele nivea, są geste i dzięki temu dobrze rozprowadza się je na skórze, nie spływają od razu tak jak np. ziaja.
też macie tak, że jak na dworze robi się zimniej to macie ochotę na jakieś takie słodkie karmelowe zapachy żeli, a w lecie takie świeże, cytrusowe? :)

17 październik, 2011 o 14:01 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.