co sądzicie o szukaniu partnera przez internet?

piliana: co sądzicie o szukaniu partnera przez internet?. Hej!
Od jakiegoś czasu szukam chłopaka (z ostatnim zerwałam po prawie dwóch latach), ostatnio zaczęłam się rejestrować na różnego typu portalach randkowych. Co sądzicie o takie metodzie szukania partnera? Macie jakieś doświadczenia związane z tym? Czy to przynosi jakieś efekty? Na MyDwoje.pl. są np. historie, jak to szczęśliwe pary poznały się właśnie przez ten portal i teraz są szczęśliwi ze sobą. Jeśli są to prawdziwe historie, oznaczałoby to, że jednak można spotkać drugą połówkę przez Internet:) Tylko pytanie, czy to nie są wymyślone historie… Byłabym wdzięczna za Wasze opinie. I może znacie jakieś sprawdzone portale tego typu?
22 styczeń, 2010 o 16:43 Odpowiedz

Osobiście mam konto na portalu randkiwsieci.pl i uważam, że to fajna sprawa. Można spotkać tam fajnych ludzi, (to nie do końca prawda, że w takich miejscach są tylko seksoholicy. Warto czytać fora. Przede wszystkim na tej podstawie można kogoś ocenić, i wyeliminować ewentualne nieścisłości. Ja poznałam super faceta, kilka lat temu. Nie jesteśmy razem (parą), ale zostaliśmy prawdziwymi przyjaciólmi. Na tych portalach jak wszedzie można trafić na wartościowych ludzi. Polecam randkiwsieci.pl bo mam sprawdzone, nie wiem jak inne. Jedna uwaga, nie można być naiwna i we wszystko wierzyć.
Pozdrawiam
22 styczeń, 2010 o 20:14 Odpowiedz

25 styczeń, 2010 o 19:50 Odpowiedz

Przede wszystkim musisz się liczyć z tym, że ten z którym piszesz, może okazać się kimś innym...
Ludzie piszący na internecie często udają kogoś kim nie są, kogoś kim może chcieli by być...
Mogą to być zakompleksieni faceci, a nie królewicze z bajki.
Oczywiście nie sądzę, że internet to zła droga na poznawanie nowych ludzi, bo przecież może się okazać, że człowiek z którym piszesz, to całkiem normalny mężczyzna, który jest tak pochłonięty swoją pracą, że po prostu nie ma czasu na szukanie znajomości ,,normalnie,,. Tylko czy taki zapracowany, wirtualny mężczyzna znajdzie czas na ciebie w codziennym życiu?
25 styczeń, 2010 o 22:30 Odpowiedz
właściwie nie trzeba być psychologiem, żeby zinetrpretować jakiego rodzaju osoba dala ogloszenie albo na nie odpowiedziala.
Radze tylko zawezic poszukiwania do osob,ktore mieszkaja niedaleko od ciebie, po co sobie komplikować pycie w razie czego?
to znaczy, w razie kiedy spotkasz kogoś z kim przypadniecie sobie do gustu
27 styczeń, 2010 o 10:00 Odpowiedz

09 luty, 2010 o 16:59 Odpowiedz

10 luty, 2010 o 12:41 Odpowiedz

17 luty, 2010 o 12:35 Odpowiedz