loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook
Strona główna » Forum » Miłość, Związki i Seks » co sądzicie o szukaniu partnera przez internet?

co sądzicie o szukaniu partnera przez internet?

piliana

piliana: co sądzicie o szukaniu partnera przez internet?. Hej!

Od jakiegoś czasu szukam chłopaka (z ostatnim zerwałam po prawie dwóch latach), ostatnio zaczęłam się rejestrować na różnego typu portalach randkowych. Co sądzicie o takie metodzie szukania partnera? Macie jakieś doświadczenia związane z tym? Czy to przynosi jakieś efekty? Na MyDwoje.pl. są np. historie, jak to szczęśliwe pary poznały się właśnie przez ten portal i teraz są szczęśliwi ze sobą. Jeśli są to prawdziwe historie, oznaczałoby to, że jednak można spotkać drugą połówkę przez Internet:) Tylko pytanie, czy to nie są wymyślone historie… Byłabym wdzięczna za Wasze opinie. I może znacie jakieś sprawdzone portale tego typu?
22 styczeń, 2010 o 16:43 Odpowiedz

agnezz78
agnezz78: rada od eksperta. portale randkowe mają czasy swojej świetności, które po jakimś czasie mijają ...
Kiedy ja byłam na etapie poszukiwań korzystałam z randek na o2.pl, Faceci, z którymi się spotykałam wypróbowali także inne portale:
sympatia.pl i fotka.pl nie byli dobrego zdania ludziach, którzy dają tam ogłoszenia, czyli, że chodzi tam tylko o popisywanie się i zgarnięcie kogoś na szybki seks.
Efekt moich poszukiwań:
kilka miłych spotkań, żadnych wpadek, przykrych rozczarowań, ale mojego partnera znalazłam drogą naturalną.
Myślę, że spróbować nie zaszkodzi
22 styczeń, 2010 o 16:59 Odpowiedz
Ada67
Ada67: facet z internetu. Hej PILIANA
Osobiście mam konto na portalu randkiwsieci.pl i uważam, że to fajna sprawa. Można spotkać tam fajnych ludzi, (to nie do końca prawda, że w takich miejscach są tylko seksoholicy. Warto czytać fora. Przede wszystkim na tej podstawie można kogoś ocenić, i wyeliminować ewentualne nieścisłości. Ja poznałam super faceta, kilka lat temu. Nie jesteśmy razem (parą), ale zostaliśmy prawdziwymi przyjaciólmi. Na tych portalach jak wszedzie można trafić na wartościowych ludzi. Polecam randkiwsieci.pl bo mam sprawdzone, nie wiem jak inne. Jedna uwaga, nie można być naiwna i we wszystko wierzyć.
Pozdrawiam
22 styczeń, 2010 o 20:14 Odpowiedz
lavinia
lavinia: zalecam ostrożność. bo można trafić na prawdziwych palantów, którzy zaraz na wstępie pytają cię jaki seks lubisz.
Ale nie wątpię, że jacyś normalni faceci też są.
w każdym razie powodzenia
25 styczeń, 2010 o 11:31 Odpowiedz
kamilla116
kamilla116: Warto:). powiem z własnego doświadczenia, że warto tzn nie zawsze trafia się ten jedyny,ale mi się udało Tzn to On mnie znalazł ale jesteśmy ze sobą bardzo bardzo szczęśliwi:) chyba warto zaryzykowac,tylko najpierw musisz go troche poznac:P to jest wiadome:)
25 styczeń, 2010 o 19:50 Odpowiedz
amarena
amarena: Bądź ostożna, ale zaryzykuj, może warto. Chyba nic nie tracisz bawiąc się w ten sposób, ale nie oczekiwałabym od portali randkowych miłości na całe życie.
Przede wszystkim musisz się liczyć z tym, że ten z którym piszesz, może okazać się kimś innym...
Ludzie piszący na internecie często udają kogoś kim nie są, kogoś kim może chcieli by być...
Mogą to być zakompleksieni faceci, a nie królewicze z bajki.
Oczywiście nie sądzę, że internet to zła droga na poznawanie nowych ludzi, bo przecież może się okazać, że człowiek z którym piszesz, to całkiem normalny mężczyzna, który jest tak pochłonięty swoją pracą, że po prostu nie ma czasu na szukanie znajomości ,,normalnie,,. Tylko czy taki zapracowany, wirtualny mężczyzna znajdzie czas na ciebie w codziennym życiu?
25 styczeń, 2010 o 22:30 Odpowiedz
sofia74
sofia74: sposób dobry jak każdy inny. no bo gdzie można poznać nowych ludzi, jeżeli żyje się w niewielkim mieście, wktórym jest tylko jeden pub i wszystkich się tam zna?

właściwie nie trzeba być psychologiem, żeby zinetrpretować jakiego rodzaju osoba dala ogloszenie albo na nie odpowiedziala.
Radze tylko zawezic poszukiwania do osob,ktore mieszkaja niedaleko od ciebie, po co sobie komplikować pycie w razie czego?
to znaczy, w razie kiedy spotkasz kogoś z kim przypadniecie sobie do gustu
27 styczeń, 2010 o 10:00 Odpowiedz
hopek
hopek: dobry pomysl. Czesc mysle ze to dobry pomysl ale badz ostrozna.Ja swoja narzeczona poznalem 4 lata temu przez gazete najpierw bylismy znajomymi potem przyjaciolmi po roku postanowilismy byc razem i pomimo ze dzieli nas 200km co weekend jestem u niej mam nadzieje ze zaniedlugo zamieszkamy razem.zycze ci powodzenia w szukaniu swojej drugiej polowki
09 luty, 2010 o 16:59 Odpowiedz
piliana
piliana: to chyba nie takie złe:). Widzę, że w dużej mierze myślicie podobnie do mnie:) Jasne, że istnieje niebezpieczeństwo poznania nieodpowiednich osób, które zainteresowane są jedynie seksem. Mi na pewno o kogoś takiego nie chodzi. Dlatego szukam poważnego portalu. Koleżanka mówiła, że taki jest ten mydwoje, póki co mam pozytywne wrażenia. Nie ma żadnych wulgarnych tekstów ani komentarzy. Sprawdziłam też te polecane randkiwsieci.pl, ale po wejściu na główną stronę zniechęciłam się. Od razu jakieś piersi wyskakują, czy porozbierane dziewczyny na łózku:/ To chyba jednak nie dla mnie...
10 luty, 2010 o 12:41 Odpowiedz
Asha:)
Asha:): partner przez internet. Ja uważam że to może nie jest złe. Słyszałam wiele historii miłosnych przez internet. Większość szczęśliwie zakończonych (nie wiem czy nie były zmyślone) ale i tak zalecam Ci ostrożność :)
Powodzenia!!
10 luty, 2010 o 16:52 Odpowiedz
dominika
dominika: tak!!!. ja tak własnie poznałam swojego obecnego narzeczonego i to przez czysty przypadek weszłam na portal randki na o2. spodobało mi się zdjecie i napisałam do niego. kilka miesięcy mieszkamy juz razem i planujemy oficjalne zaręczyny na Wielkanoc. naprawde polecam, bo pomimo części erotomanów, napewno spotkasz przyjaciół i może miłość tak jak ja
17 luty, 2010 o 12:35 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.