loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Inne » Co czytacie?

Co czytacie?

agnezz78

agnezz78: Jakie książki lubicie? Co aktualnie czytacie? Która książka zrobiła na Was wrażenie? Podzielcie się opiniami!! [:-)]
05 styczeń, 2011 o 11:06 Odpowiedz

sabia
sabia: Ja ostatnio wzięłam się za czytanie książek Paulliny Simons "Jeździec Miedziany", "Tatiana i Aleksander" i "Ogród Letni". Wszystkie 3 części opowiadają o losach zakochanych w sobie ludzi których spotyka wiele przeciwności losu. Cała historia dzieje się na tle II wojny światowej i późniejszych. Ja uważam że książki są ubogacające i warto je przeczytać. Mnie wciągnęły, polecam!!:)
10 styczeń, 2011 o 15:04 Odpowiedz
April
April: Gra Anioła - Carlos Ruiz Zafon dla wszystkich wielbicieli "Cienia wiatru" oraz miłośników Barcelony. Piękna opowieść, utrzymana w podobnym klimacie jak wspomniany "Cień wiatru". Niemożliwa miłość, wielka pasja do literatury i książek, tajemnicze uliczki Barcelony - to zupełnie odmienny świat od polskiej czy amerykańskiej literatury .... Gorąco polecam!
10 styczeń, 2011 o 17:16 Odpowiedz
Hera
Hera: Ostatnimi czasy nie miałam za bardzo czasu poświęcać się dobrej literaturze ale na święta dostałam książkę Elizabeth Gilbert pt."Jedz, módl się i kochaj". Muszę przyznać, że nie mogłam się oderwać od niej dopóki jej nie przeczytałam, świetna książka i dobrze napisana. Po przeczytaniu pierwszych paru stron od razu widać, że autorka ma bardzo lekkie pióro. Oprócz tego byłam zafascynowana powieściami Grocholi.
11 styczeń, 2011 o 10:38 Odpowiedz
raczek
raczek: Ja od wczoraj zaczytuję się w "Póki pies nas nie rozłączy" Romualda Pawlaka. Co ciekawe, jest to autor normalnie piszący raczej w tematyce fantasy, a tu proszę, napisał bardzo fajną, humorystyczną i romantyczną książkę:) Czyta się świetnie, polecam!
18 styczeń, 2011 o 21:48 Odpowiedz
Krysia
Krysia: Ja ostano jestem zafascynowana książkami podróżniczymi !! Takim co sami próżnicy napisali!! Chłonę jedną za drugą. Za każdym razem jak jej otwieram mam wrażenie że to ja jestem w podróży przemarzam pustynie albo wspinam się po górach. Bardzo polecam przynajmniej mnie ostatnio wciągnęły. Jak by ktoś chciał to proponuje zacząć od serii wydanej przez Cejrowskiego- facet ma dar do pisania!!
21 styczeń, 2011 o 14:21 Odpowiedz
gieki
gieki: Ja mam teraz sesję więc siłą rzeczy czytam książki o różnym stopniu urokliwości. Ostatnio czytałam Trąbkę do słuchania i Czas się szybko starzeje. Myślę, że po sesji zasłużę na coś lekkiego i przyjemnego. Z pewnością nie będzie to Cejrowski (facet jest ograniczony szowinistą), ale Jedz, módl się i kochaj i Póki pies nas nie rozłączy brzmią przyjemnie wesoło;)
24 styczeń, 2011 o 10:14 Odpowiedz
raczek
raczek: Teraz czytam sobie przyjemną lekturę zatytułowaną "Niebieskie migdaly" autorstwa Katarzyny Zyskowskiej-Ignaciak
27 luty, 2011 o 22:53 Odpowiedz
kacha262
kacha262: ja jestem w trakcie "jedz módl się i kochaj"
28 luty, 2011 o 14:04 Odpowiedz
nyxa
nyxa: I jak? Dobra? Ja się zabieram za "Alicję" Piekary. Mhm... fajnie się zaczyna.
18 marzec, 2011 o 14:49 Odpowiedz
espressivo
espressivo: Collins Suzanne "Igrzyska śmierci" - serdecznie polecam, książkę można po prostu wchłonąc w jeden dzień
21 marzec, 2011 o 15:34 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.