loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Inne » Co chcecie pod choinkę?

Co chcecie pod choinkę?

agnezz78

agnezz78: Co chcecie pod choinkę?. Jakie macie życzenia do św. Mikołaja w tym roku?
Ja wypowiadam swoje prezentowe życzenia na głos, żeby Santa Claus czy też osoba go reprezentująca to usłyszała. I wtedy nie ma problemu z nietrafionym prezentem.
02 grudzień, 2009 o 14:09 Odpowiedz

April
April: biżuteria. Kilka razy bardzo wymownie wzdychałam przy sklepie jubilerskim, atakże głośno wyrażałam swój podziw przy kampanii reklamowej APart, także spodziewam się czegoś pięknego i drogiego - inaczej będą BARDZO rozczarowana.
03 grudzień, 2009 o 15:09 Odpowiedz
buonasera30
buonasera30: Robię listę. Każdego roku robię liste prezentów, które chciałabym dostać. W tym roku na mojej liście są na przykład nowe perfumy avonu, które reklamuje Courtney Cox- Monika z serialu Przyjaciele.
Potem listę dam mojemu mężowi a on się stara o to, żeby każdy z rodziny wiedział, co bym chciała dostać. Listę robię dlatego,że w grudniu mam imieniny, urodziny, potem są mikołajki i prezent pod choinkę Więc tych prezentów dostaję zawsze duuużo
04 grudzień, 2009 o 12:18 Odpowiedz
Anonim: ja bym chciał. Ja bym chciał dostać voucher na kurs degustacyjny piwa. Znalazłem jeden taki dość dobry na http://www.piwoznawcy.pl/prezent i tak sobie myślę jak tu napomknąć dziewczynie, by mi taki sprezentowała???
10 grudzień, 2009 o 22:17 Odpowiedz
gladys
gladys: nowy laptop. nowy laptop mile widziany

HP Pavilion?
Byłam grzeczna cały rok, zasłużyłam!!
11 grudzień, 2009 o 09:45 Odpowiedz
Estera
Estera: Tak tak. Heh widzę, że nie ja jedna marzę o laptopie pod choinkę :):) No cóż, z pewnością jest to dobry prezent dla dziewczyny/żony/matki/siostry (Słyszycie Panowie?) Pozdrawiam i życzę wszystkim forumowiczkom wesołych świąt
16 grudzień, 2009 o 15:10 Odpowiedz
malina
malina: weekend w spa. kilka dni odoczynku dobrze mi zrobi, jakieś masaże, basen, zabiegi kosmetyczne, w jakimś pięknym miejscu ...
tylko relaks i żadnych obowiązków
eh ...

17 grudzień, 2009 o 11:49 Odpowiedz
christie24
christie24: moja lista. oto moja lista prezentów:

nowe perfumy, ale jeszcze dokładnie nie wiem jakie

porcelanowy serwis do kawy

pies?
jakaś super torba, ale to raczej musiałabym wybrać sama
już za tydzień święta!
18 grudzień, 2009 o 10:28 Odpowiedz
izka999
izka999: Ja tam bym chciała nowe fajne ubranko na fitness najlepiej z Nike, bo mam do tej marki sentyment :) ja sama często kupuję sobie różne ubrania sportowe różnych marek, jak już gdzieś pisałam najczęściej w Sarafis, bo tam mają dobre jakościowo produkty. Co za tym idzie, skoro są bardzo wytrzymałe to mogą służyć długie lata, a ja jako kobieta chętnie czasami nawet na fitnesie błysnęłabym jakimś nowym ciuszkiem, ale do takiego zakupu brak motywacji, że inne eydatki ważniejsze. Prezent jednak -bardzo bardzo mile byłby widziany właśnie w takiej formie:)
09 grudzień, 2010 o 21:24 Odpowiedz
izka999
izka999: Ja tam bym chciała nowe fajne ubranko na fitness najlepiej z Nike, bo mam do tej marki sentyment :) ja sama często kupuję sobie różne ubrania sportowe różnych marek, jak już gdzieś pisałam najczęściej w Sarafis, bo tam mają dobre jakościowo produkty. Co za tym idzie, skoro są bardzo wytrzymałe to mogą służyć długie lata, a ja jako kobieta chętnie czasami nawet na fitnesie błysnęłabym jakimś nowym ciuszkiem, ale do takiego zakupu brak motywacji, że inne eydatki ważniejsze. Prezent jednak -bardzo bardzo mile byłby widziany właśnie w takiej formie:)
09 grudzień, 2010 o 21:24 Odpowiedz
ditta
ditta: Marzy mi się wyjazd do SPA, także pod choinkę chciałabym dostać zaproszenie do Hotelu Głęboczek, gdzie mają rewelacyjną winoterapię. Mam nadzieję, że ktoś z rodziny wpadnie na pomysł, żeby zafundować mi tam weekend ;)
10 grudzień, 2010 o 11:17 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.