loading
Dodaj do ulubionych Dodać na Twitter Dodaj na facebook

Strona główna » Forum » Miłość, Związki i Seks » Brak orgazmu w małżeństwie

Brak orgazmu w małżeństwie

espressivo

espressivo: Dziewczyny, z kim jest problem? Mój mąż od 2 lat nie może mnie doprowadzić do orgazmu. Tu nie ma problemów psychicznych, kochamy się, o atmosferę też dbamy, a mimo wszystko nic :( Odczuwam przyjemność, ale brak tego wykończenia. Macie jakieś porady co z tym mogę zrobić? [:-(]
18 styczeń, 2012 o 18:20 Odpowiedz

serena
serena: Bierzesz jakieś leki, które mogą obniżać libido? Może podejdzcie do tego bardziej spontanicznie - moze wasz seks jest po prostu zbyt zaplanowany?
To bardzo intymna sprawa w sumie, jesli chcesz podzielić się bliżej o tym na forum to napisz, jak własciwie wyglada ten wasz seks, nie chodzi mi o jakies tam super szczegoly oczywiscie ale jak sie do tego zabieracie, probujecie roznych pozycji? technik? Moze to wszystko jest za bardzo "taśmowe"?
19 styczeń, 2012 o 15:44 Odpowiedz
owall
owall: seksuolog
a rozmaiwacie ze soba podczas seksu??? dajesz mu wskazowki typu wytrzymaj, to juz teraz itd.??? wiesz komunikacja jest wazna facet z glowy nie wymysli kiedy to jest teraz, kobiety sa ciezkie w lozku jezeli chodzi o ograzm
19 styczeń, 2012 o 16:17 Odpowiedz
Lux
Lux: Według mnie jest to może spowodowane rutyną, znudzeniem. Czas na jakieś urozmaicenia, romantyczna kolacja ze świecami, sexowna bielizna, może jakieś afrodyzjaki. Powinnaś też porozmawiać ze swoim mężem, razem rozwiążcie ten problem, musi on być twoim wsparciem, on sam nie może się obwiniać za to że nie może cię zadowolić.
19 styczeń, 2012 o 16:26 Odpowiedz
owall
owall: wejdz na http://mistrzseksu.pl/ tam bedziecie mieli duzo wiecej rad nizeli tutaj, na pewno znjadziecie odpowiedz i pomoc
20 styczeń, 2012 o 14:58 Odpowiedz
Lux
Lux: Tylko pamiętaj, jak już korzystasz z tego typu serwisów, nie kieruj się nimi słowo w słowo, możesz je przeczytać ale sami musicie wysnuć wnioski i jedynie kierować się naszymi radami, czy radami z serwisów typu mistrz seksu.
21 styczeń, 2012 o 08:57 Odpowiedz
marcepanek
marcepanek: Może się za bardzo napinasz, że musisz mieć orgazm. Poza tym...dlaczego od dwóch lat? co się wtedy stało? Bo jak rozumiem wcześniej było ok? Jeśli nie masz przeszkody w ciele to masz ja w głowie
27 luty, 2012 o 21:36 Odpowiedz
owall
owall: chyba ze sa ze soba od 2 lat , rok malzenstwo i nigdy nie miala z nim ograzmu.
chyba ze ona cos ukrywa i nie moze sie skupic podczas seksu.

to jest zagadkowy temat :D
08 marzec, 2012 o 11:18 Odpowiedz
Bagala
Bagala: A czy wcześniej miałaś orgazmy? Bo piszesz, że od 2 lat ich nie masz. Wiele kobiet podobno nie odczuwa orgazmów dopochwowych, więc nie ma się co spinać, żeby koniecznie je mieć, bo mieć można je także dzięki innym sposobom ;)
08 marzec, 2012 o 13:10 Odpowiedz

Copyright 2012. Ladiva.pl: Uroda, Moda, Zdrowie, Ciąża, Dzieci, Forum kobiety... . All rights reserved.