serena: Bierzesz jakieś leki, które mogą obniżać libido? Może podejdzcie do tego bardziej spontanicznie - moze wasz seks jest po prostu zbyt zaplanowany?
To bardzo intymna sprawa w sumie, jesli chcesz podzielić się bliżej o tym na forum to napisz, jak własciwie wyglada ten wasz seks, nie chodzi mi o jakies tam super szczegoly oczywiscie ale jak sie do tego zabieracie, probujecie roznych pozycji? technik? Moze to wszystko jest za bardzo "taśmowe"?
19 styczeń, 2012 o 15:44 Odpowiedz
Brak orgazmu w małżeństwie

espressivo: Dziewczyny, z kim jest problem? Mój mąż od 2 lat nie może mnie doprowadzić do orgazmu. Tu nie ma problemów psychicznych, kochamy się, o atmosferę też dbamy, a mimo wszystko nic :( Odczuwam przyjemność, ale brak tego wykończenia. Macie jakieś porady co z tym mogę zrobić?
18 styczeń, 2012 o 18:20 Odpowiedz

Lux: Według mnie jest to może spowodowane rutyną, znudzeniem. Czas na jakieś urozmaicenia, romantyczna kolacja ze świecami, sexowna bielizna, może jakieś afrodyzjaki. Powinnaś też porozmawiać ze swoim mężem, razem rozwiążcie ten problem, musi on być twoim wsparciem, on sam nie może się obwiniać za to że nie może cię zadowolić.
19 styczeń, 2012 o 16:26 Odpowiedz
19 styczeń, 2012 o 16:26 Odpowiedz
marcepanek: Może się za bardzo napinasz, że musisz mieć orgazm. Poza tym...dlaczego od dwóch lat? co się wtedy stało? Bo jak rozumiem wcześniej było ok? Jeśli nie masz przeszkody w ciele to masz ja w głowie
27 luty, 2012 o 21:36 Odpowiedz
27 luty, 2012 o 21:36 Odpowiedz