gladys: Plastikowa - NIE!!!!! biżuteria tylko srebrna albo z białego złota
21 luty, 2011 o 17:30 Odpowiedz
Bizuteria:srebra czy plastikowa?
tia: Dziewczyny jaką biżuterię wolicie: srebrna, złotą czy plastikową?
21 luty, 2011 o 16:22 Odpowiedz
April: Białe złoto pkryte wartswą rodu jest super, ale ze względu na cenę takiej biżuterii mam tylko jeden pierścionek i jedne kolczyki. dla niewprawnego oka białe złoto może do złudzenia przypominać srebro, różnicę widać dopiero w noszeniu
charmsy lubię u innych, sama bym tego nie nosiła
23 luty, 2011 o 11:01 Odpowiedz
charmsy lubię u innych, sama bym tego nie nosiła
23 luty, 2011 o 11:01 Odpowiedz
lavinia: ja jestem sroka... każda biżutria mnie cieszy na wielkie okazje - lubię prawdziwą biżuterię: srebro, białe złoto ...
żółte złoto noszę latem, kiedy jestem opalona, ale w skromnych ilościach....
natomiast kiedy wchodzę do sklepów jak H&M albo Orsay to zawsze jakieś kolczyki przyciągną moją uwagę ... mam ich sporo, kupuję też wisiorki ale szybko zmieniają kolor na brzydki rudy ...
w ogóle lubię odwiedzać sklepy z biżuterią
24 luty, 2011 o 11:24 Odpowiedz
żółte złoto noszę latem, kiedy jestem opalona, ale w skromnych ilościach....
natomiast kiedy wchodzę do sklepów jak H&M albo Orsay to zawsze jakieś kolczyki przyciągną moją uwagę ... mam ich sporo, kupuję też wisiorki ale szybko zmieniają kolor na brzydki rudy ...
w ogóle lubię odwiedzać sklepy z biżuterią
24 luty, 2011 o 11:24 Odpowiedz

vali: a ja mysle, ze wybor bizuterii zalezy od rodzaju ubrania - z prostej sukienka, jaka ubiera sie w lecie, bizuteria plastykowa moze wygladac na tyle wspaniale i podkreslac ta prosta tkanine itp, ze zadne srebro nie bedzie tak fajnie wygladalo. A jesli chodzi o ubraniu z innych tkanin, bardziej szlachetnych - tu, oczywiscie, nie moze chodzic o plastyku. Wszystko ma swoj czas i swoje miejsce
26 luty, 2011 o 09:34 Odpowiedz
26 luty, 2011 o 09:34 Odpowiedz
elle: A mnie się podoba i taka i taka, przede wszystkim jest wiele ślicznych plastikowych brasoletek, zwłaszcza tych takich z wtopionymi pod plastikiem koronkami czy drobnymi kwiatuszkami, no i te kolory! Srebro czy złoto nigdy nie bedzie miało takich intensywnych barw jakie można uzyskać zakładając plastikową biżuterię :)
22 marzec, 2011 o 11:05 Odpowiedz
22 marzec, 2011 o 11:05 Odpowiedz