Inne
Inne • 104 • Najnowsza odpowiedź
Wczoraj o 19:41 wikaG: No zmarli raczej się bronic nie mogą. Chociaż z drugiej strony, ona dosc intensywnie zyła. No ciekawe :)
Inne • 671 • Najnowsza odpowiedź
31 styczeń, 2012 o 11:29 Lady Godiva: fajny konkurs znalazłam na FB :)
Roczny karnet do centrum Kopernika jest do wygrania ;) i oczywiście książki PWNu
http://www.facebook.com/SmakiFizyki?sk=app_217143018379333
Inne • 283 • Najnowsza odpowiedź
31 styczeń, 2012 o 10:21 gerti: Lady Godiva - ten film w oryginale nosi tytuł taki jak seria programów Anthony'ego Bourdaina - czyli No Reservations! :) Mam go na liście filmów "do obejrzenia" jak tylko znajdę chwilkę czasu, żeby pokontemplować mmmm
Inne • 50 • Najnowsza odpowiedź
31 styczeń, 2012 o 10:13 gerti: @kinia347
Ostatnio przeczytałam gdzieś na jakimś forum świetny komentarz, który powinny sobie zapamiętać wszystkie kobiety: FAcetowi nie dogodzisz, choćbyś mu nawet d**ę miodem smarowała"
Inne • 4284 • Najnowsza odpowiedź
30 styczeń, 2012 o 21:44 Fikus: Czytałam cukiernie, rzeczywiście bardzo lekkie. A teraz ponieważ dużo czasu przemieszczam się komunikacją i po kątach przychodni mam przy sobie "czy to prawda, że.." książka która zawiera odpowiedź na wiele ciekawych czasami zabawnych pytań np to prawda, że między liczbą bocianów a liczbą urodzeń istnieje korelacje lub fakt, udowadnia że ...
Inne • 41 • Najnowsza odpowiedź
30 styczeń, 2012 o 21:07 kinia347: Wystawa fotografii Joanny Kozłowskiej „Portrety i to nie tylko...”te i inne fotografie można obejrzeć w Klubie pod Blachą w Warszawie byłam widziałam zdjęcia rewelacyjne!
http://www.klubpodblacha.pl/index.php?id=2
Inne • 456 • Najnowsza odpowiedź
30 styczeń, 2012 o 16:50 koltun27: a tutaj macie oficjalny fan page na FB
http://www.facebook.com/igrzyskasmierci
podaje link, bo jest tam dużo konkursów i być może trafi się jakiś w którym do wygrania będą bilety do kina :D
Inne • 175 • Najnowsza odpowiedź
30 styczeń, 2012 o 11:53 orrfana: Hm, mi te diamenty pamięci kojarzą się z samymi pozytywnymi sprawami, z upamiętnieniem, ze spokojem, z pięknem, z jakimiś miłymi momentami, jakie się spędzało z osobą powiązaną z tym diamentem, chyba przez to, że forma jest ładna, i jednak przesłanie jest jasne - uczcić człowieka...
Inne • 2076 • Najnowsza odpowiedź
26 styczeń, 2012 o 17:50 hanuś: eleganckie!
Właśnie szukam płaszcza na zimę? Gdzie? Gdzie szukać?
Inne • 2789 • Najnowsza odpowiedź
26 styczeń, 2012 o 11:17 Moshin: Saga o ludziach lodu jest świetna! Zgadzam się z Tobą, nyxa ;]
Inne • 412 • Najnowsza odpowiedź
11 styczeń, 2012 o 14:45 gerti: Ja o takich "luksusach" jak ekspres do kawy na razie moge pomarzyc
po pierwsze nie jest to dla mnie wydatek pierwszej potrzeby, a po drugie mam tak malo miejsca w kuchni ze nawet nie mialabym gdzie go upchnac...widzialam ze ostatnio bardzo wciskaja wszedzie reklame ekspresow typuTassimo, fajnie ze ...
po pierwsze nie jest to dla mnie wydatek pierwszej potrzeby, a po drugie mam tak malo miejsca w kuchni ze nawet nie mialabym gdzie go upchnac...widzialam ze ostatnio bardzo wciskaja wszedzie reklame ekspresow typuTassimo, fajnie ze ...Inne • 316 • Najnowsza odpowiedź
10 styczeń, 2012 o 12:41 Lady Godiva: My na prezenty wydaliśmy 800 zł -specjalnie spisywaliśmy, wiec na Święta łącznie około 1100, bo prawie nic nie przygotowywałam, bo jechaliśmy na Mazury na gotowe, ale za to paliwo 250 zł...
Inne • 323 • Najnowsza odpowiedź
25 grudzień, 2011 o 13:15 hanuś: Obejrzałam, taki sobie teledysk a muzycznie w ogóle nie mój gust.
Inne • 1321 • Najnowsza odpowiedź
25 grudzień, 2011 o 12:20 hanuś: Myślałam o wyjeździe ale mało czasu, sylwester wypada w niedzielę. Chyba pójdziemy do znajomych.
Inne • 291 • Najnowsza odpowiedź
25 grudzień, 2011 o 12:19 hanuś: A wyobrażacie sobie święta bez Last Christmas? Aleśmy się poddali amerykanizacji.
Inne • 2736 • Najnowsza odpowiedź
25 grudzień, 2011 o 11:53 hanuś: Babki ale gdzie jest napisane, powiedziane że musisz trwać przy alkoholiku? Chyba, że przysięgałaś na dobre i na złe. Najgorsze jak taki chory człowiek nie chce się leczyć.
Inne • 246 • Najnowsza odpowiedź
21 grudzień, 2011 o 15:57 lavinia: Od miesiąca kłócę się z mężem o to gdzie spędzimy święta. Dla jego rodziców jest oczywiste, że święta oczywiście u nich. Tak było przez ostatnie cztery lata, a ja bym chętnie spędziła święta u nas w domu, na leniuchowaniu, oglądaniu tv. Zwłaszcza, że we wtorek musimy oboje iść do pracy. ...
Inne • 2350 • Najnowsza odpowiedź
21 grudzień, 2011 o 15:42 malina: ja poprosiłam męża o kupon do gabinetu kosmetycznego, na zabiegi z kolaganem na twarz, szyję i dekolt, bo trochę zaczynam się sypać.
Inne • 259 • Najnowsza odpowiedź
18 grudzień, 2011 o 23:42 kinia347: ostatnio w niedziele wraz z mężem odwiedziłam restaurację o nazwie klub pod blachą było warto jedzenie pyszne piękne miejsce wspaniała atmosfera i bardzo ciekawe miejsce można obejrzeć różnego rodzaju wystawy obrazów rzeźby fotografii itp.także naprawdę warto zobaczyć to miejsce.
Inne • 269 • Najnowsza odpowiedź
18 grudzień, 2011 o 23:41 kinia347: Dlaczego mężczyźni zdradzają? Dlaczego nie potrafią okazywać uczuć? Co jest dla nich najważniejsze? Czego się boją?
"Poznaj Męskie Sekrety" to książka, w której kobiety znajdą odpowiedzi na powyższe pytania i wiele, wiele innych…
Dzięki lekturze przewodnika już nigdy nie dadzą się zaskoczyć mężczyznom. Nauczą się rozumieć męski punkt widzenia i przewidzieć zachowania ...